Pentaiasi.ro iti spune de ce ar trebui sa traiesti in apartamente rezidentiale in Iasi



 

Unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei este fara indoiala Iasi. Cu o istorie bogata si un aer usor romantic, cei care fac diferenta de atmosfera dintr-o locatie in alta si aleg sa locuiasca in acest municipiu, vor dori ca locuinta lor sa fie inspirata din toate punctele de vedere. Pentaiasi.ro iti arata acum de ce, fara sa va ganditi prea mult, daca vreti sa cumparati apartamente in Iasi e bine sa va ganditi la zone noi, rezidentiale.

 

Ei bine, in sud-estul Iasi-ului a fost dezvoltat un ansamblu de locuinte cu spatii rezidentiale si comerciale construit pe o suprafata de 5290 mp. Toate aceste spatii beneficiaza, asa cum este si firesc, de locuri de parcare supraterane. Adresa acestui complex de apartamente rezidentiale in Iasi este strada Aeroportului, in apropierea lacului Venetia si a intersectiei Doi Baieti. Asta daca nu o sa mai rezistati curiozitatii si vreti sa il vedeti cu ochii dvs.

 

Unul dintre argumentele forte pentru acest complex este faptul ca preturile sunt decente, asta ca sa nu va mai ganditi ca tot ce este nou si modern va fi inevitabil si foarte scump. Pe Pentaiasi.ro va veti lamuri ca nu este cazul.

 

Pe langa locurile de parcare supraterane aflate din belsug, exista si zone comerciale, loc de joaca pentru cei mici, iar paza complexului este asgurata 24 de ore din 24. Pentru ca siguranta sa nu mai fie sub nicio forma o problema, dezvoltatorii au implementat un sistem de acces in complex bazat pe cartele magnetice (sau telecomenzi) care doar asa permit deschiderea barielelor de securitate. Si tot la capitolul siguranta si securitate e bine sa stiti ca aceste cladiri noi au o structura pe cadre si o rezistenta seismica de 8,6 grade pe scara Mercalli.

 

Avantajele nu se opresc insa aici: pe Pentaiasi.ro veti vedea ca vorbim de singurul ansamblu de blocuri aflat pe o raza de 500m. Apartamentele sunt amplasate pe doar 5 etaje + mansarda, sub forma de imobile cochete gen vila, atmosfera de intimitatea predominand intregul complex.

 

Aceste apartamente din Iasi se afla in zona Aviatiei, arie care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, fiind acum un cartier civilizat si cochet, foarte curat si linistit. Rezidentii au in apropiere un liceu, 3 scoli generale, 4 gradinite, o policlinica, 5 banci comerciale, 4 restaurante, 2 pizzerii, posta, o sala de sport, un stadion, parcuri si chiar si un aeroport. Pentru mai multe detalii despre aceste apartamente din Iasi, intrati acum pe Pentaiasi.ro.

 

 

imobiliare Iasi apartamente Iasi