E timpul sa-ti renovezi locuinta. Vezi unde gasesti articole pentru constructii, zidarie si vopsitorie, la cele mai bune preturi!

Vara nu este doar sezonul concediilor si al vacantelor, ci si al constructiilor sau al renovarilor de locuinte. Daca ai nevoie de unelte pentru vopsitorie si zidarie, ori de instalatii sanitare sau de ventilat, VENUS DSH iti vine in ajutor!

 

Atat cat vremea buna permite, sezonul renovarilor de locuinte si al constructiilor e in toi! VENUS DSH iti pune la dispozitie cele mai bune unelte de zidarit – de la dristi, mistrii, spacluri, dreptare, galeti pana la alte diverse articole, precum si produse necesare pentru zugravit si vopsit. Poti profita de ofertele VENUS DSH, accsesand site-ul oficial al companiei – www.venusdsh.ro.

 

La VENUS DSH beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, preturi de producator, flexibilitate in negocierea conditiilor comerciale de colaborare, de un mod de ambalare si prezentare modern si de un program de fidelizare a colaboratorilor loiali, precum si de atat de putin intalnita deschidere fata de clienti si fata de orice propunere venita din partea sa.

 

In plus, VENUS DSH iti sta la dispozitie si cu articole pentru sudura, instrumente de masura si control, produse de feronerie, instalatii sanitare, de incalzire si de ventilatie, benzi si articole pentru ambalat, roti, unelte pentru gradina si constructii, articole pentru intretinerea spatiilor verzi si pentru camping, produse pentru uz gospodaresc, sfori, electrice si diferite scule de mana.

 

Despre VENUS DSH

 

VENUS DSH este importator direct si distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice si electrice. In cei aproape 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, societatea VENUS DSH si-a format o retea stabila de peste 1500 de clienti - utilizatori directi si distribuitori din toate zonele tarii, precum si cunoscute retele de hypermarketuri prezente in Romania.

 

De-a lungul timpului, compania si-a perfectionat relatiile de afaceri cu furnizorii interni si externi, reusind sa adapteze oferta la specificul pietei romanesti, intr-un flux dinamic de aprovizionare.

 

VENUS DSH ofera colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport pret - calitate optim. Totodata firma isi propune sa devina lider pe piata sculelor si uneltelor de mana folosite in domeniul constructiilor, finisajelor si al amenajarilor interioare printr-o atitudine orientata catre client si catre nevoile mereu in schimbare ale acestuia.