Casa si Gradina a implinit 5 ani!



Izvorata din entuziasmul si determinarea unei echipe consolidate, a reusit de-a lungul celor cinci ani sa-si tina promisiunea facuta: sa indrazneasca sa publice articole nu despre case, ci despre oamenii care le locuiesc, sa promoveze produse si servicii de ultima ora, menite sa imbunatateasca si sa infrumuseteze viata oamenilor.

La ceas aniversar, este momentul perfect sa oferim o noua imagine publicatiei, sa aratam ca am evoluat, ca am crescut odata cu exigentele publicului cititor si ale pietei din domeniu."De 5 ani avem constiinta ca lucram cu oameni si pentru oameni. Multumim partenerilor nostri, care au sprijinit publicatia si continua sa o faca prin intermediul paginilor de publicitate. In spatele acestor pagini, tot despre oameni este vorba, despre cei care produc si ofera bunuri sau servicii pentru cititori.

Timp de cinci ani de zile, am demonstrat ca suntem "cea mai indrazneata revista de amenajari" prin idei, articole, propuneri editoriale. Am adus emotie si informatie in revista. De ce Casa si gradina si de-acum incolo? Pentru ca vrei sa Te simti bine acasa!" declara Adela Parvu, redactor-sef.

Pentru cel de-al saselea an, revista Casa si Gradina promite sa-si mentina pozitia de lider pe segmentul home&deco si sa ii aduca pe cititori mai aproape de scopul lor final: amenajarea locuintei intr-un mod placut, eficient si in ton cu tendintele din domeniu. Surprizele pe care echipa Casa si Gradina le pregateste pentru perioada imediat urmatoare pun accent pe interactivitate si interactiune, drept multumire pentru increderea acordata de-a lungul timpului.


Urmariti indeaproape evenimentele Casa si gradina pe websiteul www.casa-gradina.ro sau descoperind noul format al revistei.



 

Date contact:

 

Adela Parvu                                                                       Monica Popescu

Redactor Sef                                                                      Business Developer

Adela.parvu@sanomahearst.ro                                                Monica.popescu@sanomahearst.ro

 

Tel. +40 31 225 87 00

www.casa-gradina.ro

casa gradina interior design mobila