Glassexpert iti decoreaza casa cu usi de sticla de ultima generatie

 

Un mobilier din sticla unicat pentru caminul tau, cu linii bine definite, fabricate din materiale rezistente conform normelor europene, usi de sticla, geamuri securizate pentru camerele in care iti doresti si o ambianta placuta, balustrade, pardoseli, cabina de dus de sticla sau trepte de sticla, care ofera un plus de eleganta si stil casei tale, sunt cateva dintre ideile puse la dispozitie de glassexpert, firma care exporta la ora actuala produse de inalta calitate atat in Romania cat si in tari cum ar fi: Norvegia, Olanda ,Belgia, Franta sau Germania.  
Produsele si servicile oferite in prezent de piata din Romania, trebuie sa absoarba implicit necesitatile atat persoanelor particulare care doresc achizitionarea unor produse pentru decorul casei, cat si pentru importante firme si companii care activeaza in domeniul constructiilor sau in alte domenii importante de activitate in care designul si produsul se imbina perfect pentru ca rezultatul sa fie unul de succes.
De ce este atat de importanta unicitatea si originalitatea produsului?
Pretul pus pe aceste doua elemente este cu atat mai mare cu cat resursele si ideile originalitatii se epuizeaza in fiecare zi.
Glassexpert a participat la numeroase evenimente expozitionale din Europa, unde a prezentat numeroasele proiecte din portofoliul companiei, infatisand numeroase tehnologii si solutii tehnice personalizate de ultima ora, care se efectueaza in conformitate cu normele de siguranta si protectie stabilite de Standardele Europene.
Cei 18 ani de experienta in domeniul procesarii sticlei arhitecturale, pe care Glassexpert o detine, sugereaza nu doar surse de informare si solutionare a unor probleme de ordin tehnic, ba mai mult decat atat, este o noua viziune catre executarea suprafetelor vitrate generoase si un design cu totul special, pe masura arhitectilor prezenti la eveniment!
Caminul in care locuiesti trebuie sa iti ofere confort, siguranta si placere atunci cand ii deschizi usa, si privesti in jurul tau, designul si culorile casei tale sa iti incalzeasca sufletul. Se spune ca orice persoana este caracterizata de felul in care isi amenajeaza casa.
Site-ul nostru ofera solutii optime si sigure chiar si pentru cei mai pretentiosi, datorita servicilor si produselor de inalta calitate, garantate si permanenta asistenta pe toata durata contractelor cat si dupa achizitionarea si montarea produselor.

 

 

usi de sticla usi sticla cabina de dus mobilier sticla pardoseli