Case din lemn de cea mai bună calitate, la prețuri cu 10 la sută mai mici. Profită acum de promoție!



 

BARELLY CONCEPT, unul dintre cei mai experimentați constructori de case din lemn din România, oferă promoții de 10 la sută pentru o casă cu mansardă în suprafață totală de 74 metri pătrați.

 

Este vorba despre casa cu mansardă ”Roxana”, iar promoția cuprinde două variante:

 

1. Varianta “la cheie”, neizolată, cu pereți exteriori și interiori cu grosime de 40 mm, ferestre cu geam de 4 mm, cu obloane, uși și scară interioară, șindrilă bituminoasă ca învelitoare acoperiș, lemn uscat în uscător la 12-16 la sută, tratat ignifug și exterior cu lac ecologic pe bază de apă, ce protejează contra cariilor, insectelor, mucegaiului, apei și razelor ultraviolete. Prețul promoțional al acestei variante este de 12.350 euro.

 

2. Varianta cu izolație, incluzând pereții exteriori și interiori din lemn masiv profilat, gros de 40 mm, izolarea cu vată minerală bazaltică în placi, folie unisens, folie barieră de vapori, placarea interioară a pereților exteriori cu lambriu lemn, astfel că grosimea unui perete exterior izolat va fi de 160 mm. Podeaua va avea, de jos în sus, membrană bituminoasă, polistiren extrudat 40 mm, dușumea 20 mm, iar izolarea acoperișului și ventilarea lui se vor face cu lambriu, folie barieră de vapori, polistiren expandat 100 mm, folie unisens, osb, strat de 45 mm aer pentru ventilație, astereală lemn, șindrilă bituminoasă, montare aeratoare, rezultând o grosime de 200 mm. Casa va avea ferestre termopan din lemn stratificat, cu obloane, ușă exterioară și uși interioare, scară interioară. Prețul promoțional al acestei variante este de 19.800 euro, și include montarea casei, tratarea ignifugă și cea exterioară pentru protecție cu lac ecologic pe bază de apă, dar și tratarea cu lac protector a podelelor.

 

Pentru mai multe detalii despe Casa cu mansardă ”Roxana”, dar și pentru contactarea constructorului, vizitați site-ul www.barelly.ro.

 

case lemn foisoare saune