Usa ta catre lume cumparata de la Holzertehnic

   Atunci cand vorbim despre lucrurile absolut necesare in momentul cand ne construim o casa vorbim fireste si despre usi. Este adevarat, necesitatile de baza ale unei case nou construite sunt atat de multe incat traim cu impresia ca nu o vom scoate la capat  niciodata oricate eforturi financiare am face.


    Usile si ferestrele reprezinta un aspect important, pentru ca statistic vorbind, prin acestea se pierde aproximativ 40% din energia casei. Pe de alta parte, acestea au un aport estetic impresionant.  De cele mai multe ori, atunci cand vine vorba de usi de la Holzertehnic.ro , nu stam prea mult pe ganduri si optam pentru cele de aluminiu, respectiv PVC din cauza preturilor produselor confectionate din alte materiale. Realitatea insa este cu totul alta.


    Atunci cand ne hotaram sa cumparam spre exemplu o usa de exterior, este absolut necesar sa tinem cont si de functionalitatea acesteia  ci nu numai de aspect. De asemenea este recomandat sa fim foarte prudenti si la rezistenta acesteia la temperatura si in general la conditiile meteo. O usa exterioara buna va trebui sa reziste la variatiile de temperatura odata cu trecerea anotimprilor si simultan e necesar ca aceasta sa-si pastreze culoarea si forma de-a lungul timpului. Trebuie mentionat si faptul ca o usa exterioara trebuie sa fie bun izolator, atat termic cat si fonic. Inca un aspect important al produselor din lemn stratificat este ca aceastea sunt in proportie de 100% ecologice.


    Piata este foarte variata astazi, astfel ca ai produse dintre cele mai diverse, insa anumite materiale precum lemnul vor reprezenta fara indoiala un simbol al luxului si al gusturilor fine. Mai mult decat atat, lemnul este mult mai luminos, ceea ce ofera casei un aspect mult mai primitor. Datorita tehnologiei avansate de astazi lemnul poate avea diferite marimi si culori care pot cu siguranta satisface chiar si cele mai fine gusturi. Corect ingrijite, usile din lemn stratificat pot ajunge la o durata de viata impresionanta, si anume intre 50 si pana la 100 de ani, cu o singura conditie, acestea sa fie ingrijite periodic si corect.


    Lemnul stratificat este deosebit de rezistent ceea ce insemna ca acesta nu se curbeaza in timp datorita celor trei straturi care il compun. Mai mult decat atat, lemnul stratificat nu se dilata si nu apare in niciun caz mult prea cunoscutul fenomen de condens.



Daca esti in cautarea unei usi din lemn stratificat si vrei sa dai casei tot ce e mai bun, viziteaza www.holzertehnic.ro pentru cele mai tari oferte de pe piata.


   

usi usi lemn