Un nou etalon in materie de curatenie



Dirt Devil Shark portabil este prima masina care curata si dezinfecteaza in profunzime orice suprafata a casei tale. Datorita aburului pe care il genereaza si a functiilor sale avansate, acest aparat de curatat cu aburi omoara 99% din germeni si bacterii, ajuta la indepartarea acarienilor, reimprospateaza aerul locuintei, indeparteaza praful si mizeria cea mai dificila fara nici un fel de efort.   

Un aparat performant si usor de folosit 

Sa faci curatenie nu a fost nicodata mai rapid si mai eficient ! Aparatul Dirt Devil Shark este dotat cu un motor puternic de 1550W care pregateste jetul de aburi in mai putin de 1 minut, pastrand temperatura constanta pe tot parcursul utilizarii. Rezervorul sau de 400 ml ofera 10 minute de utilizare, timp suficient pentru curatarea unei camere intregi !  Cablu de alimentare de 6 metri si furtunul flexibil cu adaptor permite o utilizare diversificata, pana in cele mai indepartate colturi ale casei.  

Un singur aparat pentru curatenia intregii casei



Performanta aparatului Dirt Devil Shark vine din mobilitatea pe care o ofera si multifunctionalitatea sa !

 

El permite curatarea oricarei suprafete din casa ta, chiar si a spatiilor foarte inguste - de la podele, suprafete pretioase si mobila de orice fel pana la tapiterii, draperii si haine - fara sa fii nevoit sa folosesti chimicale si fara sa petreci ore intregi facand curatenie ! 

Pentru o curatenie completa a casei tale, Dirt Devil Shark portabil este dotat cu o trusa de accesorii pentru orice tip de utilizare :



- capete de curatare si perii pentru colturi si cotloane, canturi si pete dificile, suprafete mari, materiale pretioase, tesaturi si haine



- lavete din microfibra si bumbac adaptate fiecarui tip de suprafata pe care o ai de curatat in casa ta.

 

Te-am convins sa-l incerci ? Vino in magazinul nostru online si cumperi aparatul de curatat cu aburi Dirt Devil Shark portabil la cel mai bun pret : 150 LEI ! (oferta in limita stocului disponibil). Asteptam pe Choicebrand.ro comenzile tale online si eventualele intrebari ! 

Choicebrand.ro – cele mai bune produse electrocasnice pentru confortul casei tale. Branduri de top la jumatate de pret ! Ne gasesti si in magazinul nostru din Bucuresti, str. Mihai Bravu, nr. 7 (langa parcul Primariei sectorului 2).

 

aparat cu aburi curatenie dirt devil choicebrand electrocasnice