Un copil are in permanenta nevoie de diversitate si de schimbare

Carucioarele de tip 3 in 1 sunt cu atat mai utile, intrucat ele incorporeaza mai multe produse in unul singur si sunt o optiune economica si foarte practica. Un carucior 3 in 1 poate fi folosit atat ca si carucior, cat si ca scaun auto, cosulet pentru copil sau, in unele cazuri chiar si ca leagan.

Imagineaza-ti ca iesi cu micutul tau la o plimbare in aer liber. Tot ce trebuie sa faci este sa detasezi landoul, sa il pliezi in forma de scaun auto, sa il fixezi pe bancheta din spate si sa bagi cadrul metalic in portbagaj. In felul acesta, te poti deplasa catre destinatia dorita. Ajunsa acolo poti scoate cadrul metalic, poti atasa landoul si in felul acesta ai parte de un carucior. Daca vrei sa il legeni pe micutul tau, tot ce trebuie sa faci este sa desprinzi o pereche din clemele de fixare ale landoului, conform instructiunilor de folosire si te poti bucura de un leagan perfect.

Incorporarea mai multor produse intr-unul singur este foarte eficienta intrcat in felul acesta faci economie nu numai de bani, dar si de spatiu. Gandeste-te cat ar fi ocupat cele trei obiecte separate si cat spatiu ocupa impreuna. Daca alegi un carucior 3 in 1 de calitate atunci te poti bucura de el vreme indelungata si poate fi extrem de util pentru micutul tau.

carucior 3 in 1 carucioare ieftine caruciaore vintage carucior ieftin carucioare pentru copii