Acces nelimitat la toate reducerile de grup din Romania direct de pe smartphone

Din dorinta de a oferi utilizatorilor acces permanent la toate ofertele online publicate de site-uri precum Zumzi, FunDeal, CoolBuy, BestDealz si multe altele chiar si atunci cand nu sunt in fata computerului, www.adulmec.ro a creat cele doua variante ale aplicatiei. Acestea poti fi descarcate gratuit de pe App Store si Android Market si utilizate apoi de toti iubitorii de reduceri de grup care isi doresc o cautare rapida si eficienta printre sutele de reduceri online.

Aplicatia pastreaza caracteristicile site-ului www.adulmec.ro, utilizatorii regasind si aici designul placut, interfata intuitiva si numeroasele optiuni utile si usor de folosit:

 






Descoperi toate ofertele. Noua aplicatie iti da acces la toate ofertele de pe toate site-urile de reduceri din Romania.




Vezi ofertele de langa tine. Alegi zona in care te afli si gasesti toate reducerile din apropiere.




Selectezi oferte doar dintr-o categorie. Vrei “Mancare”, “Iesit in oras” sau “Haine si Accesorii”? Alege din 12 categorii diferite.




Te orientezi usor.  Unde esti si unde trebuie sa ajungi? Folosesti localizarea pe harta si ajungi rapid la oferta dorita.




Alegi orasul in care te afli. Selectezi unul dintre cele 10 orase disponibile si gasesti  toate ofertele de acolo.






Aplicatia Adulmec.ro pentru Android si iPhone este gratuita si foarte usor de folosit.

Dupa lansarea aplicatiilor Ataxi.ro si Urbo.ro, Adulmec.ro App pentru Android si iPhone continua seria de aplicatii dedicate comunitatii locale, oferind optiuni noi si avantajoase de a-ti petrece seara sau de a-ti face cumparaturile.

Pentru mai multe detalii si download accesati urmatorul link: http://www.adulmec.ro/oferte-pe-mobil 


Despre www.adulmec.ro

Infiintata in 2009, Adulmec.ro SRL este o companie romano-americana ce activeaza pe piata de Internet din Romania. Suntem o echipa talentata si energica, focalizata pe a imbunatati viata comunitatilor locale prin intermediul internetului. Obiectivul nostru este dezvoltarea unor proiecte care sa fie adevarate resurse pentru utilizatorii nostri si care sa ii ajute in mod concret.

Site-ul www.adulmec.ro reprezinta cel mai important proiect initiat, fiind cel mai inovativ si cuprinzator agregator de oferte de grup din Romania. Prin intermediul acestuia adunam toate ofertele din Romania si le prezentam astfel incat utilizatorii sa gaseasca rapid si usor ofertele potrivite.

agregator reduceri site reduceri colective aplicatia Adulmec.ro Android iPhone