Teleperformance Romania are un nou CEO



Incepand cu luna septembrie, Orlando Ochoa Gutierrez este noul CEO al Teleperformance Romania.

 

Orlando Ochoa, 37 de ani, este un director executiv provenind din Venezuela, cu o vasta experienta in industria de call center si customer service.

 

Inainte de a se alatura echipei de la Teleperformance Romania, Orlando a petrecut mai mult de 8 ani in Teleperformance Canada, detinand mai multe pozitii de conducere, cum ar fi Senior Operations Manager si  Quality Assurance Manager.

 

Printre cele mai importante calitati ce tin de calificarea sa, Orlando Ochoa Gutierrez are o experienta profunda in ceea ce priveste planificarea, managementul timpului si comunicarea. 

 

 

 

Grupul Teleperformance este liderul mondial in externalizarea serviciilor de CRM si servicii integrate de callcenter: Achizitii Clienti, Serviciu Clienti, Suport Tehnic, si Colectare de Creante pentru diverse companii din intreaga lume.

 

 

 

In anul 2009, Grupul Teleperformance a inregistrat o cifra de afaceri de 1,847.7 miliarde euro.

 

In prezent, detine mai mult de 83.000 statii de lucru si peste 100.000 de angajati  in 270 de centre de contact din 51 de tari.

 

Teleperformance administreaza proiecte in mai mult de 66 de limbi straine si dialecte din partea celor mai mari companii internationale din diverse sectoare.

 

 

 

In Romania, Teleperformance si-a inceput activitatea in 2004, devenind in scurt timp leader pe piata locala. In prezent, aceasta opereaza cu peste 300 de statii de lucru si ofera servicii de calitate jucatorilor de prima linie de pe piata locala (banci, companii de asigurari si operatori de telefonie mobila).

 

 

 

Succesul de care se bucura Teleperformance Romania este bazat in principal pe valorile companiei, know-how-ul, calitatea inalta a serviciilor, investitii in tehnologii avansate si un sistem eficientizat al Resurselor Umane.

 

 

 

Aceste elemente, precum si faptul ca marea majoritate a populatiei din Romania vorbeste fluent cel putin o limba straina, plaseaza Teleperformance Romania si in pozitia de lider pe proiectele de offshore de pe piata europeana.

 

 

Teleperformance Romania