Un altfel de After School, s-a deschis Orhideea Kids!Astazi, 05 Septembrie 2011, Orhideea Kids si-a deschis oficial portile.

Cu invitati speciali si cu multe surprize, centrul After School Orhideea Kids a avut astazi deschiderea oficiala. Intr-o atmosfera ca acasa oaspetii au incercat dulceata de gutui, au facut turul centrului si au schimbat informatii si pareri despre programele propuse pentru acest an.

Copiii s-au intalnit cu vedeta de televiziune Carmen Bruma de la care au aflat cele mai noi exercitii de sarit. Pana si parintii si invitatii s-au prins in jocul cu mingea si au admirat jocurile variate cu scop educational puse la dispozitie de catre echipa centrului.

“Ne bucuram ca am resuit sa ne deschidem portile si ca putem incepe de astazi sa aratam ca suntem un altfel de after school”, declara Kundri Gidea, directorul centrului. “Prin programele noastre si prin calendarul de evenimente dorim sa aratam ca educatia poate fi interesanta atat pentru parinti cat si pentru copii!”.

Cu programe diverse, actorie si creativitate, cursuri de inot si echitatie si cu implicarea activa in promovarea unui stil de viata sanatos alaturi de vedeta de televiziune Carmen Bruma, Orhideea Kids a dezvoltat pachete pentru tine si pentru copilul tau.

Centrul poate fi vizitat zilnic, de Luni pana Vineri, in intervalul 11:00 – 20:00.

Mai multe detalii:

www.orhideeakids.ro

Contact:

Adresa: Complex Orhideea Gardens, Calea Plevnei, Nr. 145B Ap. 5114

Tel: 0748 595 311

E-mail: office@orhideeakids.ro

after school orhideea kids activitati pentru copii centru pentru copii after school bucuresti