Primavara a venit cu premii din partea wwwziboro

Astfel, au fost stabiliti castigatorii concursurilor de imagini, filmulete, desene si poezii organizate in aceasta perioada:

 









La miniconcursul de filmulete cu copii “Filmulete haioase cu copii” castigator a fost desemnat micutul Ianis, a carui videoclip a primit cele mai mari note in un urma unui sondaj realizat in randul utilizatorilor www.zibo.ro. Ianis este un client fidel al concursurilor pentru copii de pe www.zibo.ro, el reusind sa castige si in concursul de imagini “Bebelusi frumosi”.









La concursul de poezii “Mama mea”, organizat cu ocazia zilei de 8 martie, castigatori au fost desemnati baietelul Tache Marian, a carui poezie “Oda pentru mama mea”, a adunat cele mai multe “Like” pe Facebook si fetita Pirvu Andra Gabriela, cu poezia “Mama, icoana vie a lumii noastre”, care a adunat 2672 “like” la postarea de pe www.zibo.ro.









La concursul de desene “De ziua mamei mele – 8 martie”, castigator in urma voturilor utilizatorilor si ale juriului, a fost desemnat desenul “De ziua mamei” a utilizatorului “mamimirela”. Juriul a fost format din profesori, reprezentanti ai bibliotecilor judetene si al muzeelor.








 

Felicitari!


Va invitam sa participati la un nou concurs pentru copii. Concursul de compuneri “Vine, vine, primavara!”. 

Concursul este adresat copiilor din clasele I-VIII. Cei care doresc sa participe pot trimite compunerile copiilor pe adresa office@zibo.ro. Compunerile primite vor fi postate pe www.zibo.ro, pe Planeta Blog/Vine, vine, primavara! Data limita pentru trimiterea compunerilor este 18 aprilie 2011. Sunt acceptate doar compunerile originale!

Castiga compunerea care aduna cele mai multe “Like”. Castigatorul va primi de Paste un cos plin cu jucarii si dulciuri.

Asadar, primavara se anunta un anotimp cu numeroase premii pentru copiii de pe www.zibo.ro

Castiga bucuria copiilor.

zibo concurs imagini copii premiu zibo universul copiilor copii