Ghid de alegere a rochiilor de seara pentru petrecerile cocktail

Alegerea tinutei pentru o petrecere cocktail poate parea extrem de complicata! Totusi, afla ca aceasta tematica este extrem de permisiva, pentru ca ai posibilitatea sa alegi o multime de tipuri de rochii de seara in care sa te simti ca o adevarata vedeta. Daca ar fi sa le definim printr-un singur cuvant, acesta ar fi, cu siguranta ,,spectaculos”! 

Simte-te libera sa incalci canoanele standard: joaca-te cu diferite croiuri si taieturi, mixeaza culorile intr-un mod imprevizibil si alege accesorii care sa epateze. Daca esti o persoana nonconformista, poti alege rochii de seara cu printuri indraznete sau in culori vibrante, foarte puternice, iar daca esti caracterizata de romantism, opteaza pentru nuante pastelate. In cazul in care esti atrasa de ambele zone cromatice, asigura-te ca evenimentul la care vei merge nu te restrictioneaza intr-un anumit fel. De exemplu, daca este o petrecere la piscina, cele mai potrivite rochii de seara sunt cele colorate in nuante aprinse, care sa iti ofere acel aspect foarte jucaus si care sa iti puna in evidenta personalitatea debordanta. Pentru un eveniment in gradina, sfatul nostru este sa optezi pentru rochii de seara in culori neutre sau nuante pastelate, care sa intre in contrast cu iarba verde de care vei fi inconjurata. Vrei sa arati fabulos in poze, nu sa te confunzi cu peisajul! Daca esti invitata intr-un restaurant, club sau orice alta locatie inchisa, alegerea culorii sau printului tine doar de preferintele tale personale. 

De asemenea, va trebui sa te decizi asupra lungimii rochiei de seara. In primul rand, tine cont de trasaturile corpului tau. Dezvaluie-ti atuurile si ascunde defectele! De asemenea, inca o data, fa alegerea in functie de locatie si de natura evenimentului. Daca stii ca vei dansa toata noaptea, iti recomandam rochii de seara scurte, care sa-ti permita sa te misti liber si sa te distrezi cat mai bine! Rochiile de seara lungi sunt potrivite pentru petrecerile ceva mai formale, al caror principal scop este socializarea si degustarea unor anumite bauturi sau mancaruri. 

Ultimul aspect asupra caruia trebuie sa te decizi este materialul. Nu poti contesta faptul ca aspectul unei rochii de seara este determinat de materialul din care este confectionata. Avand in vedere tipul de eveniment la care trebuie sa participi, incearca sa eviti bumbacul sau sifonul si sa optezi pentru satin, matase, dantela, lurex sau organza. Iar daca evenimentul iti permite, poti sa te bazezi pe o singura regula: cu cat este mai stralucitor, cu atat vei iesi mai mult in evidenta. Desigur, ca sa nu existe confuzii, ne referim la o stralucire glamour si cu stil!

Acum ca stii ce rochii de seara sa alegi pentru petrecerile de tip cocktail, este timpul sa pui in practica toate sfaturile si recomandarile noastre si sa faci niste achizitii de senzatie! Pe site-ul Bogas.ro vei gasi rochii de seara spectaculoase, la preturi incredibil de mici, care iti vor pune in evidenta feminitatea si senzualitatea care te caracterizeaza! Demonstreaza ca stilul nu consta in cati bani investesti in haine, ci in modul in care le combini si in atitudinea cu care le porti! Fii increzatoare in tine si cu siguranta vei face o impresie buna oriunde vei merge!

rochii de seara Bogas rochii ieftine haine dama