Care sunt cele mai potrivite jucarii pentru copii

Jucariile sunt importante pentru copii, deoarece au un rol esential in dezvoltarea lor, ajutandu-i sa relationeze si sa invete mai multe despre lumea inconjuratoare. Gasirea jucariilor perfecte poate fi un task dificil pentru multi parinti care nu au mult timp la dispozitie. De aceea, magazinele online au inceput sa fie din ce in ce mai accesate de acestia, intrucat aici gasesc sute de produse in acelasi loc, pentru toate varstele.  Toys123 este cel mai mare magazin specializat in comercializarea de jucarii online, de unde ne-a inspirat si noi in alegerea celor mai potrivite jucarii pentru copii. Iata care sunt acestea:

1. Masina de tuns iarba Bosch Klein TK2702

Aceasta jucarie arata la fel ca o masina de tuns iarba de dimensiuni mai mici, iar sunetele pe care le scoate atunci cand este utilizata sunt uimitor de realistice. Jucandu-se cu ea, copilul isi va dezvolta imaginatia, isi va intari musculatura si isi va imbunatati echilibrul si coordonarea.

2. Toba confeti Janod

Din seria jucarii pentru copii interactive, iti prezentam aceasta Toba confeti Janod. Batand toba, copilul isi va imagina ca este un muzician de renume, in fata unui public numeros. Folosind aceasta jucarie, micutul isi va imbunatati coordonarea musculara si isi va dezvolta urechea muzicala.

3. Set tren mina de aur Vtech VT191903 

Setul are 32 de piese viu colorate, care se potrivesc impreuna pentru a forma o sina de tren. Jucaria ii ofera copilului ocazia sa isi dezvolte abilitatile motorii si imaginatia.

4. Tricicleta Cocolle Evo bej 

Cu ajutorul acestei jucarii, copilul invata sa pedaleze si sa directioneze tricicleta, sub atenta indrumare a unui adult. Folosind-o, micutul isi intareste musculatura, isi imbunatateste echilibrul si isi coordoneaza mai bine miscarile.

5. LEGO Cars - Oprirea la boxe - The Pit Stop 

Masinutele sunt jucariile preferate ale baieteilor. Manevrandu-le, acestia isi imagineaza ca le conduc in realitate. Setul LEGO Cars oprirea la boxe il invita pe prichindel sa rezolve o problema: sa duca o masina la boxe, sa ii schimbe cauciucurile si sa ii puna combustibil.

6. Nerf N-Strike - Blaster Firestrike Hasbro HB53378 

Cu ajutorul acestui pistol de jucarie, copilul poate tinti cu exactitate pana la o distanta de 4,5 metri. In timp ce se joaca, micutul isi imbunatateste capacitatea de atentie, de concentrare, si reflexele.

7. Joc Hai la Pescuit - Clementoni 60212 

Acesta este un joc de indemanare pentru micutul pescar. Copilul trebuie sa sufle cu ajutorul unei pompite si sa incerce sa faca pestii sa cada in plasa. Jocul include o tabla de joc 3D, un rau, 6 poduri, 4 plase, 4 pompite si 120 de pesti.

8. Avion de salvare pe mare 

Cu ajutorul acestei jucarii, copilul se va "teleporta" intr-o misiune de salvare in largul marii. In plus, el va trebui sa rezolve si o problema: sa salveze un marinar naufragiat si sa il ia in avion.

9. Atelierul Omului Paianjen 

Prichindelul isi va imagina ca este Omul Paianjen, isi pregateste motocicleta, se urca pe ea si pleaca in misiune. Jocul ii va stimula creativitatea si ingeniozitatea in rezolvarea problemelor.

10. Lego Minecraft - Templul din Jungla 

Cu ajutorul acestui set LEGO Minecraft, copilul isi va imagina ca ajunge in jungla, isi pune armura, ia sabia in mana si incepe sa se lupte cu fortele raului.

Intrebarea preferata a tuturor copiilor este "de ce?", iar curiozitatea lor poate fi uneori coplesitoare pentru parinti. Din acest motiv, daca ii cumperi oricare dintre jucariile de mai sus, il vei ajuta sa cunoasca mai bine lumea inconjuratoare, sa se dezvolte din punct de vedere fizic si mental si sa se puna, macar pentru cateva ore, in pielea adultilor. La Toys123, gasesti toate aceste jucarii pentru copii, dar si multe altele, care ii vor capta atentia micutului tau si il vor face fericit.

jucari pentru copii Toys123 Toys123.ro jucarii pentru copii online