UltraMaster ofera sisteme de securitate pentru toate buzunarele

Siguranta casei si a bunurilor este importanta pentru orice proprietar, indiferent de venit. UltraMaster, unul din cei mai importanti proiectanti de sisteme de securitate din Romania ofera sisteme adapatate cerintelor tuturor tipurilor de locuinte si proprietati. UltraMaster ofera inca din 2005 solutii de incredere de supraveghere, securitate si control acces pentru obiective mici, rezidentiale, dar si pentru retele de magazine comerciale si chiar unitati MAPN.

Pe www.ultramaster.ro poti gasi kituri complete de alarma, construite cu componente de la companii consacrate in sisteme de securitate. Poti alege dintre kituri de alarma cu fir sau fara fir, entry level sau premium. Compania comercializeaza numai produse verificate si testate de la producatori precum INM, DSC, Paradox ori Jablotron. Fiecare kit de alarma este descris in detaliu, iar pentru camerele de supraveghere poti vedea chiar exemple de imagini captate pentru a te putea decide pe care sa o alegi. Kiturile de baza pot fi personalizate prin adaugarea de optionale precum detectori, module sau accesorii compatibile.

Pe langa proiectare, UltraMaster ofera si servicii de instalare si mentenanta a sistemelor de securitate. Fiecare kit de alarma poate fi achizitionat cu optiunea configurare. Kitul va trece inainte de livrare pe la departamentul tehnic unde se vor realiza legaturile electrice, setarile si programarile necesare. In acest fel kitul comandat va fi gata de utilizare si functional. Tot echipa tehnica te poate ajuta sa programezi DVR-urile si NVR-urile folosite in sistemele de supraveghere, astfel incat ele sa poate fi accesate in siguranta de catre tine pe laptop, desktop, tableta sau smartphone.

Toate produsele UltraMaster sunt noi, sunt testate si certificate si pentru fiecare produs exista un specialist calificat pentru a oferi suport in caz de nevoie. Produsele incluse in kiturile de alarma sunt testate pentru a fi complet compatibile, iar uneori se folosesc doar produse ale aceleiasi companii pentru toate componentele unui sistem de securitate.

Poti afla mai multe despre produsele dorite pe www.ultramaster.ro sau in showroom-ul companiei unde poti testa cele mai noi sisteme de securitate pentru toate buzunarele.