UltraMaster lanseaza noi sisteme de securitate usor de configurat si instalat

UltraMaster simplifica modul de alegere si instalare a unor sisteme de securitate oferind kituri de alarma, configurare si consiliere. Kiturile sunt construite cu componente testate de la branduri consacrate si contin toate elementele necesare unui sistem de alarma de baza.

Sistemele sunt adresate atat proprietarilor de locuinte care vor mai multa siguranta cat si magazinelor, centrelor comerciale sau firmelor.

In magazinul online UltraMaster clientii pot gasi sisteme entry-level sau premium, cu fir sau wireless, de la producatori precum INIM, DSC, Paradox sau Jablotron. Instalarea practica este accesibila persoanelor fara cunostinte avansate de electrica sau electronica si fiecare client poate opta pentru preconfigurarea sistemului de catre echipa tehnica UltraMaster ceea ce presupune realizarea legaturilor electrice, setarilor si programarilor necesare.

Sistemele de supraveghere video completeaza cu succes sistemele de alarma si maresc substantial nivelul de protectie oferind controlul video pentru evenimentele produse in obiectivul protejat. Compania ofera informatii suplimentare si suport pentru a usura alegerea sistemelor de alarma sau a camerelor de supraveghere deoarece oferta este foarte bogata si poate pune clientii in dificultate. Pentru a usura decizia de achizitie, UltraMaster ofera imagini reale, capturate de pe fiecare model de camera de supraveghere sau clipuri video. Se asigura si suport pentru accesul de la distanta a DVR-urilor si NVR-urilor prin laptop, tableta sau smartphone, iar totul se realizeaza printr-un sistem securizat si simplu. Sistemele de automatizare pentru porti sau bariere auto sunt disponibile pentru a facilita accesul in obiectivul protejat. Este un domeniu fascinant, dar si extrem de complex si tehnic, asa ca oferim consiliere clientilor si incercam sa preluam cat mai mult din partea strict tehnica de programare si configurare tinand totusi preturile la un nivel accesibil tuturor.” a declarat reprezentatul UltraMaster.

UltraMaster a fost infiintata in 2001 si detine licenta IGPR de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor de securitate din 2005. Cu un portofoliu de proiecte importante precum unitati MAPN, obiective rezidentiale si magazine comerciale, UltraMaster este un important furnizor de solutii de securitate. Compania comercializeaza doar sisteme testate si certificate, pentru care sa poata oferi suport calificat si produse care au continuitate ca linie de produs.

Gama de produse si solutii precum sisteme de alarma, supraveghere video, bariere auto, control acces, sonorizare, automatizare porti sau grilaje poate fi vizualizata pe www.ultramaster.ro sau in showroom-ul societatii.

Powered by SEO monitor