Triciclete pentru copii la preturi accesibile

Orice obiect cumparat de pe Internet trebuie sa aiba posibilitatea de a-l returna in cazul in care nu este conform asteptarilor dvs, atat timp cat nu este personalizat. Daca este, atunci va trebuie sa acceptati riscul ca obiectul sa nu va placa atunci cand il veti primi si in acelasi timp, riscul de a nu-l mai putea returna, conform clauzelor trecute in termenii si conditiile de a cumpara de pe acel site.

Acelasi lucru se intampla si cu tricicletele. Mai ales ca vorbim despre un obiect care nu va folosit de catre dvs, ci de catre copilul dvs, tricicleta trebuie sa aiba o anumita perioada de garantie si sa se poate returna in cazul in care nu sunteti multumit de ea. In general, aceasta perioada este de 30 zile de la data semnarii dvs pe foaia de primire a tricicletei prin curier.

Cautati numai cele mai bune site-uri de unde puteti sa cumparati jucarii pentru copii. Nu incercati sa faceti teste pe copilul dvs, cumparand o tricicleta de pe site-uri unde se vand produse second-hand. De asemenea, oricat de tentanta ar parea oferta site-urilor straine, limitati-va la site-urile romanesti, deoarece este mai simplu de trimis tricicleta inapoi in cazul in care ii gasiti un defect sau pur si simplu copilul nu se obisnuieste cu ea.

Tricicletele se numesc asa deoarece au 3 roti, una in fata si doua in spate. Ele sunt dedicate copiilor sub 4 ani in general si sunt folosite in zile calde in parc. Tricicletele nu sunt destinate uzului in interior.

triciclete triciclete ieftine tricicleta ieftina triciclete pt copii triciclete 1 an