Trenta Pizza lanseaza Pizza Doppio

Trenta Pizza, cea mai cunoscuta companie de livrare pizza la domiciliu din Bucuresti, laseaza Pizza Doppio, o pizza mai mica in ceea  ce priveste dimensiunea, usoara,  destinata celor care doresc sa isi aleaga singuri ingredientele pentru pizza.

Pizza Doppio este o pizza Margherita (blat, sos de rosii proaspete si mozzarella din belsug) la care clientul este invitat sa adauge doua ingrediente la alegere in functie de preferintele sale. Ingredietele puse la dispozitia clientilor sunt din categoria carne (piept de pui la gratar, carnati de casa usor afumati, salam chorizo, bacon, sunca) si din categoria legume (rosii proaspete, ciuperci proaspete, masline negre, ceapa rosie, ardei gras, porumb). Pentru doritori, in afara de cele doua ingrediente alese, exista si posibilitatea de a completa compozitia pizzei cu orice alt extratopping contra cost.

 

Pizza Doppio are un diametru de 26 de cm, dar cantitatea ingredientelor din compozitia ei este aceeasi ca pentru o pizza de la Trenta cu un diamentru normal de 30 de cm. Din combinatia ingredientelor propuse, pot fi preparate pana la 30 de tipuri de pizza Doppio  diferite.

 

“Ideea lansarii acestui nou sortiment de pizza ne-a fost sugerata de clientii nostri, in special clientele care tin la silueta si nu pot manca o pizza normala ca dimensiune. De asemenea, noi o consideram o pizza potrivita si copiilor, atat prin dimensiune cat si prin varietatea de combinatii de ingrediente ce pot satisface capriciile culinare ale oricarui copil si pretentiile parintilor, atenti la sanatatea copiilor lor. Oricand suntem deschisi la sugestiile clientilor nostri pentru a le putea oferi pizza pe care si-o doresc si intentionam sa luam in calcul si marirea gamei de ingredient extra astfel incat sa oferim clientilor posibilitatea de a isi da frau liber imaginatiei cand isi compun propria pizza”, a declarat Andrei Bartesch, marketing manager Trenta Pizza.

 

Pretul noului sortiment de pizza este de 14,50 lei, iar clientii Trenta Pizza vor putea comanda Pizza Doppio din meniu pana pe data de 31 august 2010.


Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

pizza bucuresti livrare sector acasa