Parteneriat HNC-healthcare communication si Versa Puls Media

HNC-healthcare communication si Versa Puls Media au incheiat un parteneriat al carui principal scop este ofertarea unui spectru complet de servicii companiilor ce evolueaza in piata pharma.

HNC si Versa Puls Media vor oferi partenerilor: obtinerea acreditarilor necesare pentru actiunile derulate de companii, obtinerea sprijinului din partea institutiilor medicale, baze de date actualizate pentru toate ariile terapeutice, suport media, creatie/dtp, PR, concept si implementare pentru lansari/promovari de produse, campanii integrate, team building-uri, cycle meeting-uri, campanii derulate prin reprezentanti medicali, simpozioane, standuri si materiale promotionale.

HNC este agentia de advertising full-service, cu capital integral romanesc, specializata in comunicare medical-farmaceutica. In cei 13 ani de existenta, HNC a avut circa 120 de clienti, pentru care a conceput si implementat peste 1000 de proiecte, atat pe OTC-uri si suplimente, cat mai ales pe medicamente cu prescriptie. Informatii suplimentare pot fi aflate de pe site-ul agentiei: www.hnchealthcare.com

Versa Puls Media este lider in comunicarea pe piata medicala romaneasca, oferind informatii specializate si de actualitate comunitatii medicale pentru dezvoltarea profesionala continua si consumatorilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos. De asemena, Versa Puls Media propune solutii de promovare, de inalta calitate, pentru companiile care ofera produse si servicii dedicate imbunatatirii sanatatii. Acestea se realizeaza prin intermediul celor 14 reviste medicale publicate, prin organizarea evenimentelor stiintifice cu caracter national si local, prin intermediul platformelor online www.cursurimedicale.ro si www.librariamedicala.ro, precum si cu ajutorul serviciului de Direct Marketing.

 

 

 

 

hnc parteneriat hnc versa puls media