Noi antreprenori in Constanta



O noua afacere a intrat in hora "oamenilor mari" din Constanta pe 1 martie 2012, cand Raluca Ionita si Alexandru Dinca au decis sa aduca o noua mentalitate si o inviorare in randul tinerilor antreprenori.

AD-FIRE Youth Group a fost infiintata din dorinta de a actiona ca un agent al schimbarii pe domeniul de activitate, si anume, servicii IT & Community Development precum si Youth Marketing. "Echipa noastra este una dinamica, formata din tineri profesionisti, care pun pasiune in ceea ce fac, si care sunt interesati de leadership, inovatie si valori", au declarat co-fondatorii AYG Romania.

Bazandu-si activitatea pe o strategie coerenta, cu piloni de crestere sustenabila, compania AD-FIRE Youth Group s-a pozitionat inca de la inceput precum o companie responsabila, interesata de dezvoltarea comunitatii, aceasta sustinand pana acum doua proiecte educationale implementate de Organizatia Non-Guvernamentala AIESEC Constanta.

Printre serviciile pe care le ofera, putem enumera: Solutii de Realitate Virtuala si Augmentata, software orientat client, modelare 3D si campanii integrate de Marketing nisat pe tineret. Nu uitam nici de comunitatea care ne-a propulsat, oferindu-le platforme IT de interactiune si facilitare a procesului educational prin traininguri si networking cu oameni specializati din diferite domenii.

"Misiunea noastra este de a furniza servicii de clasa mondiala prin solutii tehnologice eficiente si inovative, consiliere strategica si asistenta responsabila, creand valoare si dezvoltand rezultate antreprenoriale pentru o lume mai buna", a declarat Raluca Ionita, Chief Marketing Officer si "cu siguranta nu ne vom opri pana nu ne vom duce la indeplinire aceasta misiune".

Va invitam sa ne vizitati sediul, in Constanta, strada Luntrasului, nr. 20, Cladirea de Birouri Rinaldo.

Realitate Virtuala Realitate Augmentata Software Youth Marketing AD-FIRE Youth Group