Floraria online FloriCuDrag.ro livreaza flori in Bucuresti din 15 decembrie 2013

               Din 15 decembrie 2013, Floraria online FloriCuDrag.ro livreazã flori în Bucuresti și Ilfov. Dedicatã clienților care apreciazã calitatea, profesionalismul, atenția și bunul-gust, florãria online Flori-Cu-Drag s-a lansat în Bucuresti și are ca scop acoperirea cererii de buchete si aranjamente florale deosebite. Floraria online FloriCuDrag.ro mizeazã pe un personal cu studii certificate in floristica, pe experiențã, pasiune si intelegerea clientilor. Pachetele personalizate si produsele floricudrag.ro inseamna eleganța si excelența.

             Site-ul floricudrag.ro este construit cu atenție si profesionalism pentru a veni în întâmpinarea clientului. Cu un meniu ușor de accesat, asistențã și consiliere gratuite la cerere pe tot parcursul alegerii produsului și plasãrii comenzii, modalitãți simple de platã și livrare prin curieri proprii în timp util, floraria online FloriCuDrag.ro își propune îmbunãtãțirea serviciilor oferite în acest moment de florariile online din Bucuresti. Ofertele speciale, cererile speciale, personalizarea produselor si promptitudinea în deservirea intereselor clienților noștri reprezintã modul nostru de business.

,,Am integrat site-ului nostru cele mai noi si revolutionare unelte de comunicare, navigare si platã. Platforma prietenoasa adaptatã noilor modalitãți de comunicare socialã si celor mai noi aplicații de internet si internet mobil (facebook, twitter, whatsapp) ne va permite sã comunicãm în timp real cu fiecare client. Misiunea noastrã este sã demonstrãm cã se poate face comerț de calitate, civilizat și corect în România, sã ducem pragul de satisfacere a nevoilor clienților nostri pe culmile excelenței. Și dupã cercetãri amãnunțite, ani de pregãtiri și studii, experiențã acumulatã într-unul dintre cele mai frumoase domenii de vânzãri, cum este cel al florilor, cu siguranțã nimic nu poate sta în calea obiectivelor pe care ni le-am propus : calitate, atenție, profesionalism, respect.” a declarat Lucian Cambesteanu, PR Manager  FloriCuDrag.ro. 

Floraria online FloriCuDrag.ro se adreseaza companiilor și  persoanelor fizice care apreciazã buchetele si aranjamentele florale originale, calitatea și promptitudinea livrãrii, corectitudinea serviciilor oferite și calitatea actului de comunicare.

 

www.floricudrag.ro  este administrat de

SC FLORIDIRECT SRL
J40/13296/28.10.2013
CUI:32043745
Banca:INGBank
IBAN RO82INGB0000999903952282
adresa: Bucuresti, str Smaranda Braescu 35, 
bl 11G sc 4, ap62.

 

contact : office@floricudrag.ro

 

Tel : 0753 984 319

florarie floricudrag flori Bucuresti livrare buchete flori livrare aranjamente flori florarie online