Trenta Pizza lanseaza meniul “Shark Week” in colaborare cu Discovery Channel Romania



Pe lăngă noile tipuri de pizza din meniu, dacă eşti pe fază şi comanzi de la Trenta Pizza în timpul vizionării documentarelor din cadrul Shark Week – între 22-28 august, în fiecare seara, de la ora 21.00 - ai şansa să câştigi un desfăcător de bere marca Shark Week...nu te apără de rechini, dar te salvează de sete!

Meniul„Shark Week” include cateva „specii” de pizza foarte rare şi gustoase: Pizza Pesto (mozzarella, pesto, piept de pui la gratar, rosii uscate, ceapa rosie si ardei gras), Pizza Traditionale (mozzarella, sos de rosii, piept de pui la gratar, carnati, fasole rosie, porumb si patrunjel) si Pizza Salmone (mozzarella, sos de rosii, somon, branza, capere, ceapa si marar). Aceste tipuri de pizza fac parte din categoria pizza de colectie si pot fi comandate in trei variante: medie 26 cm, mare 30 cm si XXL 40 cm. In functie de dimensiunea pizzei comandate din cele trei, Trenta Pizza ofera din partea casei sosul de rosii dulce sau picant astfel: 1 sos de rosii pentru o pizza de 26 cm, 2 pentru una de 30 de cm si 3 pentru o pizza de 40 cm.

„Ne bucuram sa fim parteneri cu Discovery Channel si sa oferim clientilor Trenta Pizza si pasionatilor de documentare un meniu special, in editie limitata care sărbătoreşte ediţia Shark Week din 2011. Am pregatit trei tipuri de pizza delicioase la care adaugam sosul de rosii gratuit si premii personalizate „Shark Week” pentru clientii care comanda pizza in timpul emisiunilor tematice difuzate pe perioada evenimentului”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. 

Shark Week – celebra saptamana a rechinilor de la Discovery Channel, revine in vara aceasta cu programe noi, in perioada 22 – 28 august! În fiecare seară, de la orele 21.00, veţi avea ocazia rară de a "înota" alături de experţi în lumea subacvatică, urmărind o selecţie a unora dintre cele mai reuşite programe dedicate temuţilor prădători ai oceanului.

 

Cele trei tipuri de pizza din meniul special Trenta Pizza pot fi comandate pana pe 31 august 2011.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

pizza livrare pizza comanda pizza