Trenta Pizza deschide sezonului estival cu un Pachetul Duo

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0in; margin-right:0in; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {mso-style-unhide:no; color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; color:purple; mso-themecolor:followedhyperlink; text-decoration:underline; text-underline:single;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-hansi-font-family:Calibri;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Pe perioada verii, Trenta Pizza, cea mai cunoscuta companie de livrare pizza la domiciliu si birou, aduce la pachet clientilor sai o masa completa formata din pizza, sos de rosii si racoritoare sau bere la cel mai mic pret de pe piata.

Dupa cum dezvaluie si numele, pachetul promotional Duo este ideal pentru doua persoane deoarece contine doua pizze Doppio, doua sosuri (dulce sau picant) si doua sticle de 0,5 l de Pepsi  sau doua doze de 0,5 l de bere Holsten cu sau fara alcool. Vedeta sezonului la Trenta pizza, pizza Doppio este o gustoasa pizza Margherita cu diametrul de 26 cm la care se pot adauga doua ingrediente, la alegere, unul din categoria carne (piept de pui la gratar, carnati de casa usor afumati, salam chorizo, bacon, sunca) si inca unul din categoria legume (rosii proaspete, ciuperci proaspete, masline negre, ceapa rosie, ardei gras, porumb) . Trenta Pizza ofera posibilitatea clientilor sai sa-si creeze propria pizza, unica, personalizata, cu ingredientele preferate, ba mai mult, sa adauge cate ingrediente doreste contra cost.

“Trenta Pizza ofera un pachet promotional complet si accesibil clientilor sai.  Pentru numai 15,50 lei de persoana, la comandarea pachetului Duo, clientul poate sa isi personalizeze pizza cu doua ingrediente favorite, sa isi aleaga un extra sos de rosii pe placul acestuia si sa se racoreasca cu o bautura rece. Inca o data incercam sa le aratam clientilor nostri ca suntem alaturi de ei si ii ajutam sa-si potoleasca foamea si sa faca fata caniculei si crizei”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Cu numai 1 leu in plus fata de pretul unei pizze Doppio, clientii  care comanda pachetul Duo primesc la birou sau acasa la orice ora si in orice zona din Bucuresti si din imprejurimi garantia produselor de calitate.

Trenta Pizza, companie specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

pizza bucuresti livrare sector delivery