Trenta Pizza are peste 20.000 de fani pe Facebook



Pagina oficiala a brandului Trenta Pizza pe Facebook (http://www.facebook.com/TrentaPizza ) este activa incepand cu data de 19 noiembrie 2009. Un an mai tarziu, numarul fanilor de pe pagina retelei de socializare a ajuns la 6.000, urmand ca in urmatoarele 6 luni, aceasta cifra sa se tripleze. Pagina de Facebook este mediul virtual unde compania interactioneaza direct, rapid si transparent cu clientii sai. Comunicarea cu fanii de pe  Facebook se face in doua sensuri: pe de o parte fanii Trenta Pizza afla informatii si noutati despre companie, iar pe de alta parte compania are ocazia de a afla ceea ce isi doresc fanii de la ea, ajutand astfel la conturarea strategiei.

 “Le multumim fanilor si clientilor nostri pentru ca ne sunt aproape si in mediul virtual. Suntem implicati, activi pe Facebook, ne tratam fanii ca pe niste prieteni si acest lucru ne ajuta mult sa crestem. Nu ne-am propus sa atingem un anume numar de fani, dar vom continua sa dezvoltam platforma si sa oferim informatii in exclusivitate, concursuri si multe promotii”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pentru Trenta Pizza, fiecare fan de pe Facebook este important si este considerat un prieten apropiat si, mai important decat cifra atinsa, este faptul ca fanii sunt activi, apreciaza, comenteaza si-si dau cu parerea privind activitatea companiei.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

pizza livrare pizza comanda pizza pizza bucuresti