Cum sa alegi caruciorul bebelusului tau

 

Acum ca familia ta este gata sa se mareasca, trebuie sa incepeti sa cumparati o serie de produse esentiale pentru viitorul tau copil. Caruciorul pe care il va avea bebelusul este una dintre cele mai importante achizitii, si care trebuie facuta la timp.

Intai si intai decideti bugetul pe care il veti aloca. Pretul unui carucior pentru cel mic poate fi foarte mare daca nu va ganditi spre ce tintiti din timp. Cu cat este mai scump cu atat mai multe optiuni are. Trebuie sa va ganditi la ce optiuni va sunt necesare si de care va puteti lispi. Carucioarele de toamna, de exemplu, au umbrela. Altele se pot transforma si in scaun pentru masina.

Cele mai populare printre parinti sunt carucioarele care arata ca si cum ar fi conduse de copil, si sunt intr-adevar importante, pentru ca dupa o anumita varsta cel mic va simti cum ca el conduce toata actiunea, deci distractia va fi mai mare. Nu uitati sa aiba o tava pentru jucarii destul de mare, pentru ca atunci cand nu sunteti in mers, copilul sa poata beneficia de suprafata suficienta de joaca. Nu trebuie uitate nici nevoile parintelui. Sunt carucioare cu suport pentru cafea sau suc si care au si destul de mult spatiu pentru a putea cara si cumparaturile. Aceste detalii o sa vedeti in timp ca sunt mai mult decat importante. Manerele reversibile sunt din nou ceva ce trebuie sa aveti, pentru o mai buna manevrare.

Scaunul copilului trebuie sa aveti grija sa nu fie prea jos, sa fie comod, materialul sa fie usor de spalat. Protectia de vreme rea trebuie sa fie foarte buna, de asemenea.

Nu trebuie uitate desigur si stilurile atunci cand vorbim de carucioare pentru copii. In functie de sexul celui mic vom alege culorile si modele. Nu putem achizitiona un carucior roz cu printese pentru un baietel si nici unul albastru cu masinute pentru fetite. Modelele sunt nenumarate si sunt inspirate din nenumarate filme, povesti si desene animate destinate celor mici, asa ca aici este doar o problema de gust. Alegeti ce va place cel mai mult voua, parintilor, fara insa sa uitati detaliile mentionate mai sus. Chiar daca aveti ceva timp pana se naste bebelusul, puteti incepe oricand cautarea de carucioare accesand diverse magazine online, pentru a studia piata din acest punct de vedere. Exista oferte foarte bune care, o sa vedeti, va scutesc de niste drumuri inutile prin mall-urile supraaglomerate.

carucioare copii scaune auto copii patuturi biciclete copii tobogane