Trenta Pizza a rumenit bine doua oferte cu aripioare de pui

Clientii Trenta Pizza vor primi gratis cate o portie de aripioare de pui, plus sosul aferent acestei portii daca vor comanda fie doua pizza cu diametrul de 30 cm, retete clasice sau de colectie, cu blat subtire sau normal, fie orice pizza XXL din categoria retete clasice sau de colectie, cu blat normal. Portia de aripioare contine 8 bucati, iar sosul este la alegere intre sos de usturoi sau sos barbeque.




“Atunci cand concepem o promotie, pornim de la client pentru ca el este cel care ne propune, direct sau indirect ce ar trebui sa contina oferta noastra. Asa s-a intamplat si acum, clientii cer in permanenta oferte noi, tot ei au sugerat ca viitoarele oferte sa contina si aripioarele de pui si iata ca dorinta le-a fost indeplinita. Cu aceste doua oferte, am ajuns la un numar de 12 oferte speciale derulate in prezent, devenind astfel prima companie de gen din Romania care a adunat atat de multe promotii active in acelasi timp pe segmentul delivery“, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager, Trenta Pizza.




Aripioarele de pui si-au facut loc in meniul Trenta Pizza in urma cu un an, iar succesul lor a fost imediat. Portia de 8 bucati de aripioare a suferit unele imbunatatiri in ceea ce priveste gustul si aroma. Astfel, se pot comanda fie portii cu gust fin, condimentate cu ierburi aromate si usturoi numai cat sa ii ofere preparatului un plus de distinctie, fie portii usor picante, condimentate cu moderatie pentru a fi pe placul tuturor. Trenta Pizza se gandeste la sanatatea clientilor sai si prepara aripioarele de pui la cuptor, si nu prin prajire in ulei, astfel nivelul de grasimi este unul scazut. Aripioarele de pui pot fi comandate sub forma de portii simple de cate 8 bucati, sau sub forma de meniuri cu aripioare: simplu, complet si extra, ideale pentru o masa completa.




Ofertele prezentate sunt valabile pana la sfarsitul anului 2011 si nu poate fi folosit in combinatie cu alte oferte active.




Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 7 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.