Trenta Pizza a livrat pizza cu numarul 2.500.000



Reducerea timpului mediu de livrare pizza de la 55 de minute in 2010 la 40 de minute in prezent, deschiderea unui nou punct de livrare si intrarea pe segmentul de take away cu doua magazine in ultimul an, dar si mentinerea inaltei calitati a produselor oferite, reprezinta o parte din factorii ce au dus la atingerea cifrei mentionate.

“2,5 milioane de pizze livrate inseamna pentru noi o realizare semnificativa, insa Trenta Pizza va continua sa ii atraga pe clienti cu produse de calitate si oferte promotionale inedite”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.  “Estimam ca vom ajunge pana la 3 milioane de pizze vandute in urmatorul an, cand vom sarbatori 7 ani de activitate”, a mai adaugat reprezentantul companiei.

Vanzarile Trenta Pizza au crescut in primele 5 luni ale lui 2011 cu 12% fata de cele inregistrate de companie in aceeasi perioada a anului trecut.  Cele mai bine vandute sortimente de pizza din meniul Trenta Pizza au fost pizza Trenta, pizza Diavola si pizza Quattro Stagioni.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.