Trenta Pizza a lansat pe piata patru pachete promotionale



Astfel, in fiecare zi de luni, un grup de minimum 3 persoane are la dispozitie o multitudine de combinatii de tipuri de pizza la preturi diferite, dupa cum urmeaza: pachetul de 30 lei (recomandat pentru 3 persoane) contine o pizza medie - 26 cm si o pizza mare – 30 cm; pachetul de 40 lei (recomandat pentru 4 persoane) contine o pizza medie - 26 cm si o pizza XXL – 40 cm; pachetul de 50 lei (recomandat pentru 5 persoane) contine o pizza mare - 30 cm si o pizza XXL – 40 cm; pachetul de 60 lei (recomandat pentru 6 persoane) contine doua pizza XXL- 40 cm.

“Am ales sa transformam monotonia zilei de luni intr-o ocazie speciala de a petrece timpul cu prietenii sau a lua masa impreuna cu colegii de munca. Asa cum duminica este ziua clientului Trenta, dorim sa cream o traditie si pentru inceputul de saptamana, proclamand lunea, ziua in care gasca, fie ea la birou sau acasa se reuneste pentru a sarbatori ceva sau pur si simplu pentru a savura pizze delicioase la pret de sarbatoare”, a declarat Andrei bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pizzele cuprinse in pachete au blatul normal, existand si posibilitatea ca la pizzele de 30 cm sa se poata alege si blatul subtire. De asemenea, la pizzele din pachete se pot adauga extratopping-uri contra cost.

Ofertele au fost concepute astfel incat sa ofere clientilor libertatea de a-si personaliza pachetele cu sortimentele de pizza preferate din cadrul retetelor clasice,  existand posibilitatea de a alege orice dimensiune dorita: 26 cm - medie, 30 cm - mare sau 40 cm – XXL.

Pentru a comanda unul din aceste pachete, Trenta Pizza isi invita clientii sa acceseze site-ul www.trentapizza.ro si sa-si exprime optiunile online sau prin telefon la (021)9645, ori le pot cumpara direct din magazinele take away ale companiei.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

pizza livrare pizza pizza bucuresti comanda pizza take away