Reduceri de pana la 90% la produsele de pe stoc de la Superpantofi.ro

Black Friday incepe in forta si la magazinul online de incaltaminte Superpantofi pe 28 noiembrie astfel incat pana pe 2 decembrie poti beneficia de reduceri de pana la 90% la produsele de pe stoc.



Anul acesta, Black Friday iti aduce incaltaminte de calitate la preturi mici si foarte mici de la Superpantofi.ro, cel mai mare magazin online de incaltaminte din Romania. Desi reducerile au inceput deja si poti beneficia de ele intrand chiar acum pe Superpantofi.ro, pe 28 decembrie incepe adevarata cursa a reducerilor mari care tine pana pe 2 decembrie. Scaderile de pret anuntate la toata incaltamintea din stoc, de femei sau de barbati, vor fi de pana la 90%.



Pandeste ofertele de pe Superpantofi ca sa iti cumperi ghete de iarna, cizme, botine, balerini, pantofi, adidasi si multe altele pentru doar cateva zeci de lei. Reducerile vor fi impresionante, demne de reputatia unui adevarat Black Friday, cum numai cateva magazine online din Romania au curajul sa organizeze.



Un adevarat Black Friday vine nu numai cu preturi mici, dar si cu servicii complementare pe masura astfel incat toata lumea sa poata comanda instant si sa primeasca produsele la timp. De aceea Superpantofi promite ca livrarea produselor se realizeaza in 24 de ore de la comanda si ofera un serviciu gratuit de schimbare a masurii, chiar a doua zi dupa livrare, in cazul in care masura comandata nu se potriveste. Adica nu exista nici un risc sa cumperi ceva ce nu iti vine bine.



De Black Friday Superpantofi.ro incalta jumatate din Romania! Ai mii de produse din care sa alegi ceea ce iti place, fiecare produs fiind prezentat prin fotografii de inalta calitate. Vezi imediat si care sunt masurile disponibile, poti comanda foarte rapid si costul de livrare este extrem de mic. In plus, daca ai nevoie de ajutor poti sa iei legatura cu consultantii Superpantofi.ro care vor fi mai mult decat dispusi sa te ajute sa alegi sau sa comanzi. Modul de plata este si el convenabil, poti plati prin card, online,sau ramburs atunci cand iti soseste produsul.



Despre Superpantofi.ro



Superpantofi.ro este cel mai mare magazin online de incaltaminte din Romania care ofera sute de colectii noi in fiecare luna atat pentru barbati cat si pentru femei.



Powered by SEO monitor