Periuta de dinti electrica, tot mai cautata de clientii Shopidoki

Shopidoki, magazin online ce ofera o gama larga de produse generaliste, inregistreaza o crestere tot mai mare a atentiei clientilor pentru produsele de ingrijire corporala moderne. Ascensiunea Shopidoki a dus la o diversificare a ofertei pe aceasta gama, in magazinul online fiind prezente cele mai renumite branduri din domeniu.



O atentie deosebita se remarca din partea clientilor Shopidoki pentru periuta de dinti electrica, care devine, din ce in ce mai mult un inlocuitor al periutei clasice datorita performantelor net superioare. In oferta magazinului online pot fi gasite numeroase modele de periute electrice Oral B precum si rezerve sau alte accesorii necesare mentinerii unei danturi sanatoase. Pe site pot fi comandate in aceasta perioada periute electrice la oferte speciale. De exemplu, periuta electrica Oral B Professional Care 700 Black + Travel case beneficiaza de un discount de 15%.



Sosirea temperaturilor ridicate si apropierea concediilor au adus in atentia clientilor si produsele de ingrijire corporala dintre care aparatele de ras moderne se detaseaza in preferintele clientilor. Interesul este crescut si de preturile atractive si ofertele interesante. De exemplu, poti comanda aparatul de ras Braun - Aparat de ras 760-1, cu o reducere substantiala de 30%. Doamnele si domnisoarele se pot rasfata ca la salon cu produsele preferate de la Professional Brands, iar pana la sfarsitul lunii produsele Wella Professionals Care au o reducere de 23%. Doritorii isi pot pregati bagajele de vacanta, achizitionand de pe Shopidoki tot ceea ce au nevoie in materie de ingrijire corporala, de la deodorante antiperspirante, gel crema sau spray si pana la aparate de ras, rezerve sau after shave.



Shopidoki a pregatit multe alte suprize clientilor sai in aceasta perioada. Poti incerca de acum gustoasele chipsuri Crick Crock sau poti sa profiti de discounturile de pana la 50% la gama de produse Ambi Pur. Cafeaua de dimineata o poti avea la fel de savuroasa, dar mai ieftina cu 33%, iar prosoapele de bucatarie BONO sunt acum la un pret special. Toate produsele Shopidoki ce beneficiaza de reduceri sunt usor de identificat, purtand insemnul „P” de la Promotie sau „%” de la Reducere.



Vrei sa stii daca poti beneficia de ofertele Shopidoki? Uita-te in lista de localitati unde se pot livra comenzi. Este o lista destul de lunga pe care, insa, o poti parcurge judet cu judet. In dreptul fiecarei localitati este trecuta si lista zilelor de livrare pentru a stii mai bine cum sa iti programezi comenzile cu tot ceea ce ai nevoie.



Evita aglomeratiile din malluri sau supermarketuri pentru produse de larg consum. Alegi, adaugi in cos si finalizezi comanda. Plata poate fi facuta ramburs sau online. Este simplu si castigi atat timp cat si bani prin ofertele si preturile foarte atractive.



Powered by SEO monitor