ELICOPTERE CU TELECOMANDA DE LA GOFO.RO

Obisnuiti fiind cu navigarea in mediul online, tot ce se poate sa ii ramaneti fideli, ori de cate ori sunteti in cautarea unei informatii, a unei stiri sau a unui anumit produs. Si cum copiii sunt cei mai mari fani ai acestui mediu, magazinul online Gofo.ro si-a aranjat ”vitrina” cu jucarii si alte gadget-uri cu telecomanda, astfel incat sa-si imbie vizitatorii de toate varstele, cu fel si fel de oferte atractive.

Toti viseaza la elicopterele cu telecomanda

Nu trebuie sa fim adulti pentru a avea ca pasiune un zbor incarcat de adrenalina deasupra culmilor impadurite ale lanturilor muntoase. Nu trebuie nici sa fim copii pentru a putea visa ca ne pierdem in vazduh, printre palcurile de nori. Nu conteaza daca suntem copii sau daca am depasit de mult anii inocentei. Nimeni nu ne poate opri sa visam la cele mai tari elicoptere cu telecomanda, similare celor pe care le gasim doar in marile magazine specializate sau in magazinul online Gofo.ro.

Cu elicopterele cu telecomanda, copiii vostri se pot bucura de jocul in aer liber si pot experimenta aproape aceleasi senzatii ca si cum s-ar afla la mii de metri deasupra pamantului. Pentru ca epoca elicopterelor de jucarie, care nu au prea multe in comun cu modelele reale, a apus de mult. Tehnologia si-a gasit spatiu sa ”aterizeze” si in lumea gadget-urilor cu telecomanda iar elicopterele de odinioara raman doar piese de muzeu, ratacite prin podurile prafuite din casele bunicilor.

Care sunt cele mai grozave elicoptere cu telecomanda?

Noile elicoptere cu telecomanda de la Gofo.ro sunt reproduceri la scara a modelelor originale, ce brazdeaza vazduhul, utilizate in diverse misiuni si scopuri: pentru agrement, transport, evacuare medicala, raiduri aeriene, etc. Exemplarele de aeromodele comercializate sunt mai mult decat simple jucarii, pot fi considerate adevarate piese de colectie.

Tehnologia destinata ”accesoriilor” copilariei se regaseste in diferite versiune ale elicopterelor cu telecomanda:

·         FXD Flame Strike A68690 este unul dintre cele mai mari elicoptere cu telecomanda fabricate vreodata, poate chiar cel mai mare din categoria radiocomandatelor, comercializate in prezent pe piata. Cu o lungime de 1,25 m si o greutate a fuselajului de mai putin de un kilogram, este destinat utilizarii in aer liber, in spatii deschise. Datorita complexitatii comenzilor, este recomandat celor care au trecut de pragul adolescentei.

·         YD-711 AT-99 Avatar este primul model dintre elicopterele cu telecomanda, ce are licenta Avatar. Cu un control mult mai precis decat altele similare, acest model are un camp de bataie de pana la 25 de m. Destinat jocului si manevrelor in aer liber, este recomandat adolescentilor cu varsta peste 14 ani.

·         Syma S033G este poate unul dintre cele mai stabile elicoptere cu telecomanda comercializate de catre magazinul online Gofo.ro. Dotat cu o serie de comenzi ce-l transforma intr-un model special creat pentru cei aflati la prima experienta, este un aeromodel dedicat copiilor cu varsta de la 8 ani in sus.

·         SH 8829 produs de Scream este printre primele elicoptere cu telecomanda de dimensiune medie, ce functioneaza pe patru canale. Foarte stabil in aer, fara sa necesite si alte reglaje, modelul, manevrabil in opt directii, este recomandat atat pentru copii, cat si pentru adulti.

 

Daca as fi inca o data copil, nu cred ca as mai avea nevoie de altceva, decat sa-mi pot implini visul de a experimenta comenzile ultimelor elicoptere cu telecomanda. Sau poate ca vizitand magazinul online Gofo.ro, m-as putea ”rasfata” cu cele mai cool aeromodele radiocomandate ce au fost creeate vreodata.

elicoptere cu telecomanda elicoptere de la gofo.ro gofo.ro gadgeturi cu telecomdana