Placa de păr, mai versatilă decât ai crede. Iată cât de mult te poate ajuta pentru a obține o coafură reușită!

Placa de păr, mai versatilă decât ai crede. Iată cât de mult te poate ajuta pentru a obține o coafură reușită!


O coafură reușită poate completa orice ținută și te poate face să te simți mereu încrezătoare și pregătită pentru o zi plină de activități. Dacă nu ai foarte multă experiență în aranjarea părului, însă vrei să începi să o faci mai des, nu ai nevoie de foarte multe ustensile. De fapt, o simplă placă de păr te poate ajuta să obții nenumărate stiluri de coafuri inedite.

Iată în câte moduri te poate ajuta placa de păr

Foarte multe femei își doresc să aibă întotdeauna o coafură de invidiat, însă acest lucru poate necesita mult timp și cunoștințe vaste despre păr, precum îngrijirea în profunzime și aranjarea profesională a acestuia. Bineînțeles, nu vom putea vizita salonul zilnic, însă acest lucru nu înseamnă că nu poți avea părul aranjat întotdeauna, cu minimul de efort.

Există multe moduri de a-i aranja părul în confortul propriei case și, cu atât mai mult, nu este necesar să dispui de toate ustensilele pe care le găsești cu siguranță într-un salon. Dacă vrei să încerci cât mai multe stiluri și coafuri, atunci placa de păr poate deveni cel mai bun aliat .


Pentru îndreptarea părului


Placa de păr este, de departe, utilizată de cele mai multe ori pentru a îndrepta părul de la vârfuri și până la rădăcină. Părul drept este un look clasic, care este perfect pentru foarte multe ocazii, în special pentru cele care presupun un cadru profesional și rafinat, precum locul de muncă, participarea la o întâlnire importantă sau alte evenimente oficiale. Așadar, dacă dorești să achiziționezi o placă de păr, atunci este important să știi că majoritatea modelelor din prezent folosesc tehnologii moderne, care reduc riscul de deteriorare a părului și vin la pachet cu o serie de setări care îi oferă un control sporit asupra temperaturii și timpului de utilizare. Pe altex.ro poți găsi o multitudine de produse potrivite pentru tipul tău de păr, care te vor ajuta sa obții cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.


Pentru a crea bucle


Buclele pot fi o semnătură pentru întreaga ta ținută. Acestea sunt perfecte pentru evenimentele elegante și speciale, precum o petrecere care marchează un moment special sau o primă întâlnire cu viitorul tău partener. Ele oferă o formă bogată și definită părului tău, ceea ce te va ajuta să atragi atenția indiferent de context. Pentru a avea bucle uniforme este important să alegi o placă de păr rotundă și subțire, care să imite cât mai mult forma unui ondulator. La final, poți aplica un ulei hidratant pentru a îmblânzi firele rebele și pentru a-i oferi un plus de strălucire părului tău.


Pentru a face părul ondulat, în valuri


Dacă îți dorești un aspect relaxat, care să nu presupună foarte mult efort, părul stilizat în valuri poate fi o idee excelentă. Acesta este potrivit pentru o seară cu prietenii, pentru o petrecere și chiar și pentru o plimbare lejeră prin oraș. Trebuie doar să urmărești forma de zig-zag peste șuvițele de păr, iar look-ul proaspăt de vară este gata în câteva minute.

Așadar, aspectul părului tău este foarte important pentru întreaga ta imagine. Din fericire, nu este necesar să deții toate ustensilele pe care le găsești într-un salon profesional pentru a-ți atinge scopul. O placă de păr este suficientă pentru a crea diferite stiluri de coafuri, fără prea mult efort.


Sursa foto: unsplash.com