Straluceste in cea mai importanta zi din viata ta cu minunatele bijuterii pentru mirese de la Janette.ro

Ziua nuntii este una cu adevarat speciala, magica si plina de insemnatate, este acea zi mult asteptata la care viseaza orice femeie inca din copilarie. Ziua in care ne unim destinul cu alesul inimii trebuie sa fie perfecta, exact asa cu ne-am imaginat, iar pentru a avea nunta la care am visat mereu trebuie sa ne organizam riguros deoarece intreaga planificare reprezinta un proces destul de anevoios.

Locatia receptiei, muzica, florile, lista de invitati, mancarea, bautura sunt printre cele mai importante chestiuni pe care trebuie sa le rezervam din timp pentru a avea exact ceea ce ne dorim si de cele mai multe ori realizam ca este mult mai complicat decat ne-am imaginat sau pur si simplu trebuie sa ne reorientam, sa ne schimbam total planurile pentru a avea rezultatul dorit. Desi avem foarte multe lucruri de rezolvat pentru nunta la care am visat, alegerea rochie de mireasa perfecta este de departe cea mai semnificativa parte din tot acest proces pe care o asteptam cu nerabdare si o savuram pana la cel mai mic detaliu. Si pentru ca nicio tinuta nu este completa fara accesorii, la rochia de mireasa ne putem accesoriza cu cateva elemente de baza precum: un voal lung precum cel al printeselor din povesti,  o pereche superba de pantofiori sau sandalute si un bolero sau o blanita daca este cazul, insa pentru a straluci in aceasta zi unica, Janette.ro vine in ajutorul tau cu cele mai frumoase bijuterii pentru mirese. Iata asadar cateva minunate bijuterii de mireasa care te vor face sa radiezi alaturi de printul tau in ziua nuntii voastre. 

Un minunat accesoriu de par

Fie ca alegi o coafura stransa sau ceva lejer exista un accesoriu de par pentru aproape orice tip de hairstyle. Diadema este un accesoriu din povesti, purtat de printese si aproape fiecare mireasa se imagineaza cu o superba coronita, insa avem mai multe astfel de accesorii din care putem alege precum: voaleta, agrafe, brau, coronita, coronita de flori etc.

O superba pereche de cercei

Indiferent de personalitatea si stilul personal, o superba pereche de cercei este de nelipsit mai ales ca ea va va incadra fata in cel mai frumos mod. Asadar, fie ca alegi o pereche de cercelusi pe lobul urechii sau lungi, fie ca sunt cu cristale sau perlute, important este faptul ca ei te vor ajuta sa iti scoti in evidenta frumoasele trasaturi si machiajul.

Un colier potrivit

Exista rochite de mireasa pe care nu le putem accesoriza cu un colier, insa daca decolteul  rochie ne permite o astfel de bijuterie este de nelipsit. Pentru a armoniza intreaga imagine, colierul este de preferat sa fie asemenea cercelusilor, din acest motiv multe mirese aleg sa poarte seturi de bijuterii. 

O bratara eleganta

Asemenea in cazul colierului si a cercelusilor, de cele mai multe ori bratara face parte dintr-un set complet de bijuterii, insa nu este un aspect obligatoriu. Poti purta o pereche de cercelusi simpli cu perlute si o bratara rafinata in combinatii de perle si cristale, poti fi putin indrazneata fara teama ca te vei accesoriza gresit!

 

 

 

bijuterii mireasa Janette.ro