Trenta Pizza a lansat doua pachete promotionale pentru masa de pranz



Pachetul promotional pentru o persoana contine o pizza medie de 26 cm, un sos de rosii si o bautura racoritoare la 0,33 ml. Pretul pachetului este de 17,50 lei, insemnand o reducere de 4,5 lei fata de pretul de lista al produselor.

Pachetul promotional pentru doua persoane contine doua pizze medii de 26 cm,  doua sosuri de rosii si doua bauturi racoritoare la 0,33 ml. Pretul pachetului este de 33,50 lei, iar reducerea fata de pretul de lista al produselor este de 10,50 lei.

 „Deoarece am observat ca avem din ce in ce mai multe comenzi in jurul pranzului, venim in intampinarea clientilor cu cele doua pachete la preturi foarte bune. Aceste pachete au fost create special pentru cei care comanda masa de pranz la birou, dar nu se limiteaza la acestia. Varietatea tipurilor de pizza ce intra in pachet, bauturilor racoritoare si sosurile permit clientilor Trenta Pizza sa creeze cate un meniu diferit in fiecare zi”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

In meniurile de pranz la oferta intra pizzele din categoria retetelor clasice, doua tipuri de sosuri de rosii (dulce sau iute), iar bauturile racoritoare ce pot fi comandate sunt: Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta si Sprite.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

pizza livrare pizza comanda pizza