Travelmood.ro: experiențe de călătorie pentru vacanțe memorabile

Dacă îți definești vacanța prin felul în care vrei să simți, să experimentezi și să trăiești în destinația visată, bucurându-te doar de acele experiențe de călătorie care sunt pe gustul tău, atunci platforma Travelmood.ro este locul unde trebuie să ajungi pentru prima dată.

Intrată de curând pe piața online de turism din România, platforma Travelmood.ro surprinde călătorii pasionați cu un nou concept de vacanță, bazat pe experiențe de călătorie, în funcție de travel mood-ul în care aceștia se află sau pe care și-l doresc, pentru a trăi și a descoperi cu adevărat locurile pe care le vizitează. 

Nici o destinație nu se arată la fel, nici un colț de lume nu este același pentru toată lumea, fiindcă descoperirea unei țări, regiuni, a unui oraș, cătun sau a oricărui loc de pe glob ține de modul în care interacționezi cu el, de dispoziția în care te afli și, cel mai important, de experiențele pe care alegi să le trăiești. Datorită lor ajungi să te conectezi cu specificul locurilor în care ajungi, să cunoști oamenii și poveștile lor, cultura și obiceiurile de viață, frumusețea naturii pure, adică să simți în mod real și în cele mai diverse forme tot ce are de oferit destinația aleasă.

Din aceste motive, Travelmood.ro adună la un loc toate experiențele de călătorie de care poți să te bucuri, oriunde ai decide să oprești globul atunci când cauți un viitor loc pe care să îl descoperi. Și este aproape imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău, fiindcă selecția este atât de cuprinzătoare și de diversă încât și cel mai pretențios călător are de unde să aleagă.

Îți dorești experiențe de călătorie inedite, astfel încât să simți din plin unicitatea locului în care te afli? Ești la un click distanță de o mulțime de activități unice de care poți să ai parte. Te afli într-un mood romantic și vrei să-ți surprinzi partenerul sau partenera cu experiențe de călătorie romantice, astfel încât să vă creați povești în doi, care să dureze întreaga viața? La fel, poți să navighezi cu ușurință și să decoperi acele activități care să vă facă inimile să bată împreună, la unison.

Și lista continuă, fiindcă alături de curatorii platformei călătoria nu se oprește niciodată. De la activități acvatice, în natură sau pentru întreaga familie, trecând prin activități pline de adrenalină și aventură, excursii de o zi sau mai lungi, experiențe cu localnici sau experiențe culinare și degustări de vin și până la plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă, tururi cu avionul, cu elicopterul sau cu balonul cu aer cald, tururi de vizitare obiective turistice sau activități ce țin de viața de noapte, nimic nu este trecut cu vederea.

Iar în momentul în care o activitate se ridică la nivelul așteptărilor tale și îți dorești să o trăiești în timpul vacanței, o poți rezerva direct de la partenerii platformei, unii dintre cei mai mari furnizori de experiențe din lume, ca viator.com, getyourguide.com, withlocals.com sau likealocalguide.com.

Vino pe www.travelmood.ro, bucură-te de libertatea de a călători dincolo de ghiduri turistice, de tendințe sau de ce este la modă și descoperă acele experiențe de călătorie care te fac să trăiești din plin în următorul sejur.

vacante calatorii travel mood experiente de calatorie