In 2010 platiti cu 70 mai putin pentru vacantele in strainatate

Criza face concurenta mai acerba si in domeniul turismului. Atat companiile aeriene, cat si hotelurile se intrec in oferte low-cost.



Wizzair ofera zboruri din Romania la preturi de la 30 RON/segment (taxe incluse) din Cluj-Napoca si de la 70 RON din Bucuresti sau Timisoara. Ryanair vinde milioane de bilete de avion la doar 5 EUR (taxe incluse). Din Romania, Ryanair zboara doar din Constanta, dar este o optiune excelenta pentru zboruri indirecte (de exemplu zburati pana in Milano Bergamo cu Wizzair si de acolo cu Ryanair catre destinatia aleasa de dvs.)



Este important atunci cand rezervati zboruri low-cost (pentru a economisi bani) sa sa evitati sa solicitati bagaj in cala (daca nu este neaparat necesar) si sa alegeti o metoda de plata care mizimizeaza taxa de rezervare: transfer bancar pentru Wizzair, Carte de credit Visa Electron cu valabilitate internationala pentru Ryanair sau Easyjet (disponibila la ING, Banca Transilvania, etc.).



Alegeti Online Check-in, daca este disponibil (introduceti datele dvs. pe site-ul companiei aeriene inainte de plecare si tipariti biletul de avion de acasa, cu care la aeroport mergeti direct la Control Pasapoarte), astfel economisiti timp bani si reduceti considerabil riscul sa pierdeti avionul daca intarziati (in cazul Ryanair, Easyjet).



Si Tarom vine cu oferte atractive, Maratonul 2010 faza a 3-a: Bucureºti - Barcelona = 78 EURO, Bucureºti - Valencia = 78 EURO, Bucureºti - Veneþia = 86 EURO, Cluj - Madrid = 87 EURO, Bucureºti - Madrid = 88 EURO, Bucureºti - Cairo = 98 EURO, etc.



Reducerile de pret sunt valabile si pentru hoteluri. Marii tur-operatori ofera in prezent reduceri de pana la 70% la cazare.



MET GLOBAL, cel mai mare tur-operator din Turcia ofera acum posibilitatea de a rezerva hoteluri online la preturi promotionale, printr-un parteneriat cu www.travel2europe.co.uk (site co-branded).



Puteti rezerva online cu confirmare instant (primiti vaucer-ul pe loc) camere la peste 45.000 de hoteluri (cazare, B&B, ALL INCLUSIVE), la preturi foarte foarte avantajoase, reduse cu pana la 70%.



Pentru asistenta, sunati tel: 021 569 4556 sau 0740 315 999 sau trimiteti un mesaj la adresa: bucharest@travel2europe.co.uk



Cum este posibil? Spre deosebire de agentiile de turism din Romania, marii tur-operatori reusesc sa minimizeze costurile aferente rezervarilor si transforma acest lucru intr-un avantaj competitional (reducand si preturile platite de turisti).



Care sunt avantajele lor?

1) planificare fiscala: tranzactia dintre dvs. si tur-operator se incheie in afara Europei, intr-un paradis fiscal, printr-o

companie afiliata (astfel nu platiti TVA, impozite, etc.)

2) volum mare de rezervari (tur-operatorul obtine discount-uri de volum, reflectate in preturi)

3) automatizarea procesului de rezervare: imaginati-va ce costuri are o agentie de turism cu salarii, chirii, utilitati, etc. si cum impacteaza acestea pretul rezervarilor, la un volum relativ mic de rezervari; daca totul se face automat, dvs. depuneti putin efort sa alegeti hotelul si sa rezervati fara asistenta, economisiti acesti bani (99% din rezervarile MET GLOBAL se fac automat).



Economisiti timp si bani la rezervarea hotelului, rezervand online in 6 pasi:

1) Vizitati

www.travel2europe.co.uk

2) alegeti destinatia si perioada si cautati hoteluri

3) Sortati rezultatele dupa pret (reducerile variaza mult in functie de hotel, pentru a gasi cele mai bune oferte trebuie sa sortati dupa pret)

4) Alegeti hotelul care corespunde asteptarilor si bugetului dvs.

5) Rezervati si platiti online; plata se face direct pe site-ul tur-operatorului si este 100% sigura (SSL 128 bytes, Verisign certificate)

6) Primiti Vaucerul prin email. Vacanta placuta!



De exemplu, pentru un hotel la mare in Turcia:

Vizitati

travel2europe.co.uk

sau

http://travel2europe.co.uk/web/countries/turkey/



Va recomandam statiunea Marmaris, aflata in sudul Turciei, datorita raportului excelent intre calitatea serviciilor si pretul acestora si de asemenea datorita atractiilor deosebite pe care le ofera:



http://travel2europe.co.uk/web/cities/marmaris/



Daca nu ati stabilit perioada, evitati mijlocul verii, cand este prea cald. De exemplu, pentru Marmaris, lunile ideale sunt Mai si Septembrie-inceputul lui Octombrie (sezonul de plaja este aprilie- 31 octombrie).



Exemple preturi Litoral Turcia in (Marmaris):

- de la 2 EUR/camera dubla/noapte (1 EUR/persoana/noapte) - doar cazare

- de la 19 EUR/camera dubla/noapte (10 EUR/persoana/noapte) - hotel 4* cu demipensiune

- de la 38 EUR/camera dubla/noapte (19 EUR/persoana/noapte) - hotel 4*, all inclusive

- de la 40 EUR/camera dubla/noapte (19 EUR/persoana/noapte) - hotel 5*, all inclusive



Travel2europe - holidays made easy

rezervare hotel hotel ieftin oferte turism sejur Turcia vacanta litoral 2010