S-au lansat cele mai ieftine vacanțe pentru vara 2016

Europa Travel, probabil cel mai mare touroperator low-cost din România, a lansat ofertele early booking cu discount de pânã la 70%. Astfel cã prețul pentru un pachet care include 6 nopți cazare și transport cu autocarul pornește de la 49 de euro, iar un pachet incluzând transportul cu avionul și 7 nopți de cazare începe de la 99 de euro.



Pentru vara lui 2016 liderul low-cost Europa Travel mizeazã, ca de obicei, pe Vechea Eladã, consideratã vedeta viitorului sezon estival. ”În acest an apetitul turiștilor pentru vacanțele în regim early booking este mai ridicat ca niciodatã, declarã Teodor Cãlimãnescu, manager agenție de turism. Cei mai mulți își doresc o destinație sigurã, confortabilã, ieftinã, la malul unei mãri care sã-i atragã cu varietatea plajelor, apa limpede și atmosfera specificã locului.  De aceea mizãm, în continuare pe Grecia, destinație pe care o cunoaștem pânã în cele mai mici detalii. Cred cã în clipa de fațã suntem turoperatorul cu cea mai mare paletã de oferte pentru Grecia, atât pentru turiștii care aleg o cursã charter cu avionul sau autocarul, cât și pentru cei care pleacã în vacanțã cu mașina proprie”,  a mai adãugat managerul agenței de turism.



Dintre produsele turistice  oferite  vara viitoare de cãtre Europa Travel, enumerãm:





charterele cu avionul (Creta, Rhodos, Zakynthos, Corfu,  Skiathos, Lefkada, Parga, Mykonos, Santorini, Kos);

charterele cu autocarul (Thassos, Asprovalta, Nea Vrasna, Stavros, Makrygialos, Paralia Katerini, Olympic Beach, Platamonas, Nei Pori, Skiathos, Zakynthos, Kefalonia, Lefkada, Ammoudia, Parga, Corfu);

 vacanțele individuale (practic, în aceastã formulã turoperatorul low-cost are disponibile, prin partenerii sãi, aproape  toate destinațiile din Grecia).





Și sejururile oferite în  sezonul 2016 de cãtre Europa Travel au prețuri low-cost, apreciate de un numãr mare de turiști. Costurile pornesc de la 49 euro pentru un sejur cu autocarul, care include 6 nopți cazare și transportul cu autocarul. Iar un sejur care include transportul cu avionul și 7 nopți de cazare pornește de la 99 de euro.



”Suntem singurul turoperator din România care a introdus sejururile de 6 nopți pentru vacanțele cu autocarul în Grecia, intervine Teodor Cãlimãnescu. Am observat apetitul pentru vacanțe de 5 și 6 nopți al românilor pentru litoralul nostru și am gãsit o formulã prin care sã oferim acest concept și pentru multe dintre destinațiile din zona continentalã, dar și din insule. Coroborând acest lucru cu prețurile foarte bune, oferim astfel  unui numãr cât mai mare de turiști posibilitatea de a petrece nu una, ci douã vacanțe estivale intr-un sezon.”



Anual, Europa Travel are peste 30.000 de turiști care au înțeles cã low-cost nu inseamnã ieftin, la standarde mici, ci înseamnã un produs ”smart travel”, de tipul celui mai bun raport calitate/preț. Hotelurile sunt îndelung selectate și verificate, în oferta agenției neregãsindu-se, de obicei, cazãri care au un rating mai mic de 3 puncte pe tripadviser.com.



”Produsele noastre pot fi comercializate în primul rând prin intermediul agențiilor noastre partenere din toatã țara, completeazã Teodor Cãlimãnescu. Am renunțat la extinderea propriei rețele de vânzare, pentru a veni în sprijinul agențiilor partenere. Recomandãm pe aceastã cale turiștilor noștri sã caute vacanțele low-cost nu doar pe site-ul europatravel.ro ci și în toate agențiile partenere din capitalã sau din provincie”, a adãugat managerul agenției de turism Europa Travel.

Europa Travel Low-cost vacante ieftine Early Booking vara 2016