Cazare Sibiu Pensiuni – Cele Mai Bune Servicii



Sibiul este un oras care atrage prin obiectivele si  evenimentele care au loc anual un numar mare de turisti. Toti cei care ajung aici au posibilitatea de a alege intre mai multe posibilitati de cazare Sibiu pensiuni.

Pe piata sibiana exista un numar mare de pensiuni care ofera servicii ireprosabile, conditii si facilitati bune. Veti gasi atat pensiuni de 4 si 5 stele cat si de 2 si  3 stele. Preturile difera in functie de facilitatile pe care acestea le ofera si de zona in care sunt situate. O pensiune care este situata in centru va avea tarife mai ridicate decat una care se afla la cativa km de centrul orasului.

Numarul pensiunilor a crescut dupa anul 2007 cand Sibiul a fost declarat Capitala Culturala Europeana. Acest lucru a adus Sibiului o crestere a numarului de turisti atat straini cat si nationali.

Iata cateva pensiuni Sibiu care ofera servicii ideale pentru  a va simti bine pe parcursul sederii la Sibiu:

Pensiunea Happy Day

La doar 5 minute de Piata Mare din Sibiu pensiunea isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera familiara si calduroasa. Personalul pensiunii este prietenos si calificat, fiind deschisi in a va ajuta cu tot ceea ce aveti nevoie. Tarifele variaza intre 100 si 145 de lei pe noapte. In acest pret este inclus si micul dejun.
Iata cateva dintre facilitatile pensiunii: internet wi-fi in pensiune, internet prin cablu in fiecare camera, loc amenajat pentru fumatori, minibar, etc.

Pensiunea Belascu


Este una dintre cele mai frumoase pensiuni din Sibiu. Este situata la 2,5 km de centru si la 5 minute de aeroport intr-o cladite care in trecut a apartinut Patrimoniului Bisericii fiind locul unde sasii isi organizau serile de vals si intrunirile oficiale. Pensiunea este clasata la 3 stele si dispune de toate facilitatile necesare: grup sanitar propriu in fiecare camera, internet wireless, salon pentru mic dejun, camere spatioase si confortabile, etc.

Pensiunea are si propriul restaurant “Bliss” unde se pot organiza evenimente: nunti, botezuri, petreceri corporate, zile de nastere, etc. Acesat este una dintre posibilitatile de cazare Sibiu pensiuni atat pentru cei care ajung in sibiu in interes de serviciu cat si pentru a se relaxa.

Pensiunea Vicenza Square

Pensiunea isi asteapta oaspetii intr-un decor cu totul unic cu un design plin de stil, fiind pozitionata la doar trei minute de centrul istoric al orasului. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai 4 camere duble, 2 garsoniere si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu frigider, uscator de par, aer conditionat, grup sanitar, TV, etc.

Restaurantul Casa Medievala care apartine pensiunii are o capacitate de 120 de locuri, fiind locatia potrivita pentru orice tip de eveniment.



Acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile de cazare Sibiu pensiuni. Pe piata sibiana veti gasi si hoteluri dar tarifele sunt putin mai ridicate. Important este faptul ca Sibiul va ofera o multime de oportunitati pentru a va petrece un concediu.

cazare sibiu pensiuni sibiu