Renuntam la plaja si la soare?



O intrebare ce isi gaseste locul in acest anotimp, mai ales ca iarna da semene ca urmeaza sa se instaleze. Deci avem de facut o alegere importanta. Renuntam la soare si la plaja pentru sezonul de ski sau ne prelungim vacanta de vara si inca nu dam jos costumul de baie. Pentru oricare dintre cele doua intrebari avem raspunsuri concrete si care in mod sigur te vor pune putin pe ganduri.

Daca va place caldura nu este o problema asa de mare. Iti putem gasi o gramada de destinatii exotice, dar de data aceasta nu te vom mai trimite prin apropriere ci mai departe, nu neaparat la tropice, dar pe aproape. Bali, Tahiti, Indonezia, Cuba, Maldive si daca va plac excursiile foarte exclusiviste va putem trimite in Bora Bora.

In cazul in care va place iarna si sporturile de iarna sunt un “ must have “ al perioadei, problema este foarte simpla. Austria, Elvetia si urmeaza in curand si Bulgaria. Aici totul este mult mai simplu. Avem sejururi pentru orice buzunar si pentru orice perioada.

Asadar va asteptam sa ne vizitati la adresa www.quattro-magic.ro si vom lua impreuna cea mai buna decizie, fie ca este vorba de soare si caldura sau de zapada de la munte.

agentie turism vacanta ski sejur ski oferte turistice