Oferta de nerefuzat: Platesti un loc si merge toata familia in vacanta!



„Pentru majoritatea plecarilor din iunie, oferim sejururi cu autocarul pentru toata familia in Grecia si Turcia, dar si sejururi cu avionul in insulele grecesti. Tarifele pentru Paralia Katerini pornesc de la 46 Euro plus 239 Lei/pers., iar pentru Grecia insulara, de la 199 Euro/pers.“, declara Teodor Calimanescu, director Europa Travel.

 

Promotia este valabila pana pe 26 mai, in limita locurilor disponibile, pentru sejururile cu autocarul in Asprovalta, Thassos, Kusadasi, Corfu, Halkidiki, Kefalonia, Lefkada, Nei Pori, Olympic Beach, Paralia Katerini, Skiathos si Zakynthos. Majoritatea insulelor grecesti pentru care exista transport cu avionul beneficiaza si ele de aceasta promotie: Corfu, Creta, Kos, Rhodos si Zakynthos. in cazul sejururilor cu avionul, taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif si se achita de toti participantii.

 

Astfel, daca cumperi un sejur pana pe 26 mai, cu plecare pe 5 iunie in Asprovalta platesti doar 29 EURO + 329 RON (aproximativ 455 Lei) pentru toata familia ta si impreuna veti sta 6 nopti la Vila Philoxenia. Pachetul include si transportul cu autocarul in Asprovalta, situata la aproximativ 80 de kilometri de Salonic si ticsita de plaje cu nisip alb deloc aglomerate. Viaţa de noapte este activa in barurile de pe plaja care organizeaza petreceri, la fel si in zona Nea Vrasna şi Stavros, unde poti merge din restaurante pescaresti, in cafenele şi apoi in cluburi. Te vei bucura de spectacole de teatru, concerte si petreceri cu dans traditional grecesc.

 

Printre cele mai ieftine pachete pentru un sejur cu autocarul se numara si cele pentru Paralia Katerini care costa 46 Euro + 329 RON pentru 6 nopti cazare si transport cu autocarul la Aparthotel Atlas de doua stele. Paralia Katerini este situata la doar 750 km de Romania si se mandreste cu plaje care poarta distinctia Blue Flag pentru servicii de curatenie si facilitati: dusuri, sezlonguri, umbrelute si salvamari. in plus, Marea Egee are adancime mica, numai buna pentru copii. Din Paralia puteti ajunge si in orasul Salonic renumit pentru preturile bune la bijuterii si pentru distractia la Aquapark Waterland!

 

Cel mai mic tarif pentru Grecia Insulara este pentru Corfu si Creta - de la 199 Euro. Toata familia merge in vacanta cu avionul si se cazeaza la Vila Dini situata in statiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu cu ape de un verde smarald si numeroase golfuri cu iahturi. Plaja se bucura in zilele toride de racoarea oferita de plantatiile de maslini si portocali. Foarte potrivita pentru o vacanta in familie este si Creta, unde Europa Travel ofera cazare in cea mai populara statiune: Hersonissos. Hotelul Aloi de doua stele este situat la numai 250 de metri de plaja si ofera ospetilor: piscina, gradina, loc de joaca pentru copii si restaurant.

 

Un sejur in Kos costa de la 256 Euro si include transportul cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun si asistenta turistica. in Kos gasesti tot ceea ce iţi doreşti pentru o vacanta in familie: intinderi de nisip cu ape binefacatoare, adevarate SPA-uri naturale, plaje petrecarete si golfuri fermecatoare pentru nudişti. In plus te poti plimba cu bicicleta dintr-o localitate in alta, relieful insulei fiind foarte prietenos.

 

Europa Travel este agentia de turism numarul unu pe low cost in Romania, a carei oferta cuprinde sejururi (in destinatii precum Grecia, Turcia, Istanbul, Italia, Egipt, Spania, Franţa, Austria), circuite, Revelion, Craciun, Paste, litoral Romania, bilete de avion, cazare hoteluri, carnaval, vacante exotice.

 

Europa Travel a iniţiat proiectul „Toata Europa prin Europa Travel“ (alaturi de consultantul in turism Ciprian Enea), prin intermediul caruia au fost identificate, documentate, selectionate si vizitate cele mai interesante destinatii din Europa pentru care au fost realizate cele mai bune oferte de turism.

Europa Travel sejururi autocar sejur Kos sejur Nei Pori agentia Europa Travel