Tarife reduse la jumătate la Târgul de Turism, de la Europa Travel!

La ediția de toamnă a Târgului de Turism 2019, Europa Travel a pregătit numeroase surprize pasionaților de călătorii care accesează site-ul europatravel.ro, în perioada 14-17 noiembrie! Ofertele de vacanță sunt acum mai tentante ca oricând și includ prețuri reduse la jumătate pentru mult îndrăgitele sejururi cu autocar în Grecia - valabile pentru plecările din plin sezon estival, dar și taxe de aeroport gratuite la pachetele charter în Turcia.

Europa Travel își așteaptă turiștii la Târgul de Turism online, dar și în cadrul agenției, cu multe alte oferte atractive:

-  reduceri de 40% la circuitele cu avion în destinații cu iz exotic (India, Maroc sau Israel);

- prețuri cu până la 25% mai mici la sejururile charter de 7 nopți la toate plecările spre destinațiile proaspăt lansate (Spania, Tunisia, Egipt);

- sejururi de 6 nopți cu autocar ce beneficiază de discounturi de până la 35% spre destinații turcești mult îndrăgite de români (Bodrum, Marmaris și Kusadasi);

- extra reduceri Last Minute la vacanțele cu plecare în noiembrie 2019 și cele de Anul Nou, care cumulate pot ajunge chiar și până la 50% din valoarea pachetului standard.

 

Colecționează experiențe din orice colț al lumii, alături de Europa Travel!

De o mare atenție din partea agenției se bucură călătoriile culturale în 2020, dat fiind apetitul tot mai crescut al românilor pentru vacanțe ce le solicită simțul aventurier. Astfel, în perioada TTR poți rezerva un circuit de 10 zile în India la un preț imbatabil de 899 euro/persoană (redus de la 1499 euro) sau să faci turul Regatului Unit beneficiind de o reducere de 40% din tariful întreg de 1399 euro/persoană. Pachetele includ cazare cu mese conform programului la hoteluri de 3*-4*, transport avion, taxe de aeroport, transferuri și excursii menționate în itinerariu, alături de ghizi cu experiență.

„Fiecare ediție de Târgului de Turism aduce rezultate suprinzătoare pentru noi, deoarece comportamentul de consum al iubitorilor de vacanțe este în continuă schimbare, lucru pe care noi îl vedem ca fiind unul cât se poate de pozitiv și îmbucurător, precizează Nicoleta Ungureanu, Marketing Manager Europa Travel. Dacă privim retrospectiv la ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani, observăm că turiștii noștri și-au deschis din ce în ce mai mult granițele și s-au aventurat spre destinații care le-au solicitat mai mult curajul și simțul explorator.”

Anul 2019 a fost unul extrem de benefic pentru agenția Europa Travel care s-a axat tot mai mult pe satisfacerea cerințelor turiștilor, venind în întâmpinarea iubitorilor de circuite culturale și spirituale cu numeroase programe la prețuri tentante! Surpriza lunii octombrie a fost circuitul în Iordania, în timp ce noiembrie este marcată de cea mai mare aventură a sezonului: Marele Tur al Americii de Sud.

„Anul acesta a fost unul în care am adăugat pe lista noastră, circuite în noi destinații fascinante, precum cel în Iran realizat în luna octombrie, declară Nicoleta Ungureanu. La finalul lunii noiembrie ne pregătim de cea mai așteptată aventură a acestei toamne, Marele Tur al Americii de Sud, care va dura nu mai puțin de 19 zile. Grupul nostru este deja format și suntem siguri că este la fel de nerăbdător ca noi. Pe lista noastră sunt incluse destinații precum Rio de Janeiro, Buenos Aires, Santiago de Chile, Cuzco, Machu Picchu, Lima plus multe altele așteaptă să fie descoperite”, a menționat Nicoleta Ungureanu.

Totodată, apetitul turiștilor români pentru escapade în țară este tot mai mare de la an la an, dat fiind faptul că pot achita pachetele și cu vouchere de vacanță. Acest lucru a determinat Europa Travel să acorde o atenție sporită circuitelor cu autocar în România. Călătoriile în 2020 pe plaiuri românești în locuri precum precum Maramureș și Nordul Moldovei, Transpalpina și Transfăgărășan, Transilvania, Prislop sau Țara Banatului beneficiază acum de reduceri de 25%!

Destinații estivale consacrate și nou intrate în paleta Europa Travel!

Vara anului 2020 vine cu noutăți pentru destinațiile consacrate din Grecia, Turcia și Bulgaria. Europa Travel lansează în premieră sejururile charter de 7 nopți în Santorini - insula îndrăgostiților, Skiathos - micul tărâm cu peste 69 de plaje sau Lefkada - insula cu ape turcoaz. De asemenea, pachetele cu avion în Corfu, Zakynthos, Creta (atât Heraklion, cât și Chania) și Rhodos beneficiază de reduceri de 25%, în timp ce sejururile cu autocar au tarife mai mici cu 50% pentru plecările din lunile iulie și august - o noutate față de anii precedenți când agenția oferea transportul gratuit!

 

În ceea ce privește Turcia - destinația favorită a familiilor cu copii și a celor dornici să se răsfețe la all inclusive, Europa Travel a pregătit taxe de aeroport gratuite la vacanțele charter în Antalya, Bodrum, Kusadasi și Marmaris, dar și reduceri de 35% la sejururile cu autocar în stațiunile de la Marea Egee.

 

Bulgaria rămâne și de această dată preferata celor care vor să călătorească individual, astfel că un sejur de vară rezervat la Târgul de Turism online costă cu 50% mai puțin față de altă perioadă a anului. Printre destinațiile proaspăt lansate de Europa Travel se numără Spania, Egipt sau Tunisia, unde discounturile la sejururi ajung până la 25%!

„Spre deosebire de primăvară, la ediția de toamnă a TTR îi vom suprinde pe cei îndrăgostiți de Grecia cu reduceri de 50% la sejururile cu autocarul și de până la 35% la cele cu avionul. Destinațiile vedetă rămân insule grecești precum Santorini, Lefkada, Zakynthos, dar vom lansa și noi pachete estivale în locuri precum Tunisia și Egipt pentru cei dornici de experiențe cu iz exotic”, a declarat Teodor Călimănescu, Manager Europa Travel.

Prețuri irezistibil de mici la vacanțele pentru Revelion

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru escapada de Anul Nou, Europa Travel a pregătit tarife mici pentru numeroase pachete. Mai sunt doar câteva locuri disponibile pentru circuitul de 11 zile în Maroc care costă în această perioadă numai 824 euro/persoană (redus de la 1099 euro), dar și pentru Țara Sfântă Israel, pentru care tariful s-a micșorat cu 16% din prețul deja redus de 599 euro, plus bonus cina festivă de Revelion.

„Dacă vorbim despre destinațiile de Revelion, Israel rămâne și anul acesta printre destinațiile preferate. Iubitorii de călătorii își creează deja un obicei din a încheia anul așa cum îl și încep, în locuri care îi umple de emoție și entuziasm. Ba mai mult decât atât, anul acesta am luat decizia de a lansa o a doua plecare pentru noaptea dintre ani în Țara Sfântă, deoarece locurile s-au epuizat rapid, iar cererile au continuat să apară în număr suprinzător de mare. Cei interesați se pot înscrie, în perioada Târgului de Turism, cu reducere de 16% și bonus cină festivă”, completează Nicoleta Ungureanu.

Pentru mai multe Oferte Speciale și reduceri la vacanțe ești așteptat pe europatravel.ro în perioada Târgului de Turism: 14-17 noiembrie 2019!

 

de Mădălina Isar

Europa Travel Targul de Turism reduceri la vacante vacante estivale 2020 vacante de revelion reduceri de 50% Targul de Turism online editia de toamna 2019