Traduceri tehnice efectuate de catre specialistii Activ Traduceri





Pe masura ce companiile isi extind vanzarile si serviciile pe noi piete la nivel global a crescut foarte mult necesitatea de a furniza traduceri tehnice intr-o mare varietate de limbi de circulatie internationala. Managerii de produs sunt adesea foarte solicitati sa furnizeze in timp scurt un numar mare de manuale de utilizare redactate in diferite limbi, pentru documentatiile tehnice ale produselor ce urmeaza sa fie comercializate pe noi piete. Astfel principalele cerinte adresate furnizorilor de servicii de traduceri tehnice sunt urmatoarele: acuratete, termene de predare scurte si preturi accesibile.

Cea mai buna metoda de a realiza toate aceste cerinte este aceea de a apela la un furnizor de servicii de traduceri tehnice cu experienta recunoscuta in domeniu care sa va poata oferi serviciile de care aveti nevoie la o calitate fara compromis, in timp scurt si la preturi accesibile.

Activ Traduceri are experienta necesara in domeniul traducerilor tehnice precum si resursele de care dumneavoastra aveti nevoie. Echipa noastra de traducatori in domeniul tehnic cuprinde un numar mare de specialisti din diferite domenii: ingineri in domeniul electronicii si electrotehnicii, ingineri de constructii civile si industriale, ingineri mecanici, ingineri chimisti precum si specialisti din alte industrii. Efectuam traduceri tehnice in mai multe domenii industriale. Pentru a va sigura ca traducem si in domeniul dumneavoastra va rugam sa ne contactati si sa ne oferiti mai multe informatii.

www.activ-traduceri.ro va ofera serviciile sale pentru traducerea unei game variate de documente din domeniul tehnic printre care enumeram: manuale tehnice, manuale de utilizare, instructiuni de instalare, manuale de service, documentatii pentru licitatii, diferite materiale pentru training in domeniul tehnic, brosuri tehnice, prezentari in format Power Point, fisiere video, fise cu date de securitate, dosare de omologare pentru produse, caiete de sarcini, planuri si schite, devize pentru lucrari de constructii, proiecte de constructii civile si industriale si multe altele.

Traducem in special din limbile germana, engleza, franceza, italiana, spaniola, olandeza, rusa, maghiara, chineza, japoneza. La cerere putem efectua traduceri tehnice si din urmatoarele limbi: ucraineana, poloneza, ceha, slovaca, slovena, sarba, croata, bulgara, greaca, turca, araba, ebraica, hindi, daneza, portugheza, finlandeza, suedeza, norvegiana.

Servicii de traduceri tehnice urgente

Va rugam sa ne contactati si daca aveti nevoie de traducerea unui numar mare de pagini intr-un timp foarte scurt. Impreuna putem stabili un termen de predare care sa fie potrivit pentru cerintele dumneavoastra.

Editare grafica

In masura in care fisierele dumneavoastra tehnice permit putem efectua servicii de editare grafica pentru documentatia care necesita traducere. Putem lucra la fel de bine atat cu fisiere MS Word cat si PDF.

Cateva informatii despre Activ Traduceri

Activ Traduceri este un birou de traduceri specializate infiintat in anul 2004. Oferim servicii de traduceri specializate medicale, tehnice, juridice si economice.

Echipa noastra de traducatori este compusa din traducatori autorizati dar si specialisti din diverse domenii: medici, avocati, ingineri, contabili, etc.

Apelati la serviciile noastre si veti avea garantia unor traduceri de inalta calitate la preturi accesibile.

 

ACTIV TRADUCERI

Str. Baba Novac nr. 4, Bl. R1, Sc. B,

Etaj 2, Ap. 32, Sector 3, Bucureşti

Tel.: 021-255.03.88 / 0721.286.375

www.activ-traduceri.ro

 

 

traduceri tehnice traduceri