Komandor a deschis cel mai mare magazin in Bucuresti, in complexul Mobexpert Pipera

Specialistii Komandor va pun la dispozitie numeroase promotii, precum si servicii de calitate in materie de dressing, dulapuri pe comanda, mobila pentru hoteluri, mobilier de bucatarie, mobila  pentru living si dormitor, mobilier pentru hol, camere copii, mansarda si birou. 



Va asteptam in noul magazin Komandor cu cele mai spectaculoase promotii si cu produse a caror calitatea a fost dovedita de-a lungul timpului.  



Despre Komandor



KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului. 



Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de dressinguri si usi glisante . Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud. 



Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.



Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier - dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi, dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii, etc.

magazin komandor magazin mobila bucuresti magazin de mobila dressing bucatarie