My Endpoint Protector acum disponibil gratuit pentru utilizatorii de acas



Comunicat de presă

 

 

 

My Endpoint Protector, acum disponibil gratuit pentru utilizatorii de acasă

 

Protejaţi-vă datele personale şi fişierele importante de acasă cu un serviciu de securitate pentru controlul dispozitivelor portabile oferit gratuit de CoSoSys pe modelul Software as a Service

 

 

 

Cluj-Napoca, România, 16 iunie, 2010. CoSoSys anunţă astăzi lansarea serviciului gratuit de securitate My Endpoint Protector (My EPP), soluÅ£ie pentru controlul dispozitivelor portabile ÅŸi pentru prevenirea pierderilor de date, destinată utilizatorilor de acasă. Parte a eforturilor companiei de a stimula utilizarea dispozitivelor portabile într-un mediu securizat ÅŸi productiv, My EPP a fost creat pentru a-i ajuta pe utilizatorii persoane private să prevină eficient furtul identităţii sau cel al datelor confidenÅ£iale, precum ÅŸi alte forme de fraudă, protejând până la trei computere folosite acasă.

 

 

 

Odată cu creÅŸterea în capacitate ÅŸi în grad de utilizare a dispozitivelor portabile, precum stick-urile USB, hard-uri externe, camere foto digitale, carduri de memorie, telefoane inteligente sau playere MP3 - dispozitive utile, uÅŸor de folosit, dar care generează multiple riscuri de securitate, oamenii au început să transfere zilnic cantităţi din ce în ce mai mari de date private către ÅŸi de pe computerele de acasă. Computerele respective, fie desktop-uri, laptopuri sau notebook -uri, ajung să conÅ£ină astfel informaÅ£ii extrem de importante, de la parole ÅŸi informaÅ£ii despre conturi pe diverse site-uri, până la informaÅ£ii financiare ÅŸi contabile. În plus, practica tot mai răspândită a lucrului de acasă ÅŸi numărul în creÅŸtere de freelancer-i înseamnă ÅŸi păstrarea pe computerele personale a documentelor de serviciu, multe dintre ele confidenÅ£iale. Pierderea oricărui tip de date enumerate mai sus duce la consecinÅ£e importante care afectează persoana în cauză, dar ÅŸi familia acesteia - de la furtul sumelor din conturile bancare, la pierderea unor clienÅ£i importanÅ£i sau a locului de muncă.

 

 

 



 

 

 

SoluÅ£ia Software as a Service gratuită, My Endpoint Protector, oferă o multitudine de funcÅ£ionalităţi importante, ce le vor permite utilizatorilor să îÅŸi protejeze datele acasă ÅŸi atunci când călătoresc:

 






Prevenirea furtului identităţii ÅŸi a fraudei pe Internet prin protejarea a maxim 3 computere împotriva pierderii sau a furtului de date ÅŸi a infecÅ£iilor cu viruÅŸi




Aprobarea sau respingerea accesului la computer pentru fiecare dispozitiv portabil în parte, de exemplu, permiterea accesului, în cazul telefonului mobil, ÅŸi respingerea, în cazul iPod -ului copiilor




Administrarea facilă a tuturor computerelor dintr-o consolă online, accesibilă prin orice browser




Protejarea datelor atunci când sunt stocate pe dispozitive portabile prin funcÅ£ia de criptare automată a fiÅŸierelor




Monitorizarea atentă a accesării fişierelor prin funcţia de audit




Suport pentru sisteme de operare Windows ÅŸi Mac OS X




My EPP nu necesită nici o experienţă prealabilă în securitate ÅŸi nu presupune un proces complicat de învăţare






 

 

 

“Am observat o creÅŸtere semnificativă în utilizarea de soluÅ£ii de prevenire a pierderilor de date ÅŸi de control al dispozitivelor portabile în mediul de afaceri ÅŸi ne dorim să oferim tipul acesta extrem de util de soluÅ£ie de securitate ÅŸi utilizatorilor de acasă pentru a putea preveni riscurile portabilităţii ÅŸi mobilităţii extreme în cazul datelor personale. Prin securizarea computerelor personale, prin controlarea gadget-urilor ce le pot accesa, ei îÅŸi vor putea proteja informaÅ£iile chiar ÅŸi atunci când se întâmplă ca, fie ei înÅŸiÅŸi, fie alÅ£i membri ai familiei, să piardă un echipament hardware”, explică Roman Foeckl, Director General al CoSoSyS.

 

 

 

My Endpoint Protector pune la dispoziÅ£ia utilizatorilor de acasă, în mod gratuit, acelaÅŸi nivel de securitate ÅŸi complexitate în protecÅ£ia datelor oferit firmelor, fără a impune folosirea unor echipamente adiÅ£ionale scumpe, angajarea unor experÅ£i sau îndeplinirea unor sarcini complicate de instalare ÅŸi mentenanţă.

 

 

 

Orice utilizator de acasă poate folosi My Endpoint Protector gratuit de astăzi accesând pagina:

 

http://www.endpointprotector.com/en/index.php/products/my_endpoint_protector_SaaS

 

 

 

Pentru o listă completă a dispozitivelor portabile suportate, vă rugăm vizitaţi: http://www.endpointprotector.com/en/index.php/products/features/1#device_types

 

Despre CoSoSys
Compania CoSoSys este specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reÅ£elelor ÅŸi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaÅ£iilor include funcÅ£ii de la protejarea prin parolă ÅŸi sincronizarea datelor, până la împiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataÅŸate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricanÅ£ii de hardware de talie mondială, dar ÅŸi direct către utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe http://www.CoSoSys.com ÅŸi http://www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucură de o creÅŸtere continuă a numărului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul în Cluj-Napoca, România, ÅŸi are reprezentanÅ£i de vânzări în Statele Unite ÅŸi Germania.

 

Imagini şi materiale adiţionale:
http://www.cososys.com/images.html
http://www.cososys.com/press_room.html 

 

Contacte de presă

 

Mirror Communications
Alina Popescu
Phone: +40 741 073753
E-mail: alina@mirror-communications.com

CoSoSys Ltd.
Anca Goron
Phone: +40 264 593 110 Ext. 113
E-mail: anca.goron@cososys.com

 

 

protectia porturilor securitatea datelor furtul de date security as a service gratuit