Alege de la Erfi.ro cel mai bun carucior pentru copii

     Lista cu obiectele de care avem nevoie pentru a asigura celui mic o dezvoltare corespunzatoare este extrem de lunga, iar cei care devin parinti sunt constienti de acest lucru inca din momentul in care incep alcatuirea acesteia. Dintre cele mai importante elemente, este absolut necesar sa aducem in discutie caruciorul pentru copii, fiind principalul mijloc de transportare a acestora atunci cand se afla la varste ceva mai fragede.


    Dintre toate elementele pe care le achizitionam pentru cei mici, caruciorul trebuie sa indeplineasca o serie de criterii pentru a ne asigura ca cel mic se simte confortabil si este simultan in siguranta atunci cand iesim la plimbare cu cel mic. Erfi.ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru copii, ne spune care sunt criteriile esentiale pentru alegerea unui carucior perfect.


    Siguranta este de departe aspectul care ar trebui sa ne ingrijoreze cel mai mult atunci cand alegem un carucior pentru copii. In general un carucior potrivit trebuie sa beneficieze obligatoriu de centuri de siguranta si sisteme de prindere rezistente. Alegeti carucioarele cu 5 puncte de prindere pentru un nivel de siguranta mai accentuat. Verficati simultan ca acesta sa nu aiba colturi nefinisate sau ascutite in care cel mic se poate rani foarte usor.


    Tot la acest capitol este necesar sa avem in vedere franele de care dispune caruciorul. Le puteti incerca chiar in magazin inainte de a cumpara caruciorul pentru a va asigura ca acestea functioneaza corespunzator si sunt rezistente. Retineti insa ca scopul acestora este acela de a mentine caruciorul pe loc pe suprafete ceva mai netede ci nu pe suprafete foarte abrupte.






  Carucioare copii - Erfi.ro



 Materialele din care este confectionat caruciorul trebuie obligatoriu sa fie de inalta calitate, indiferent ca vorbim despre cele textile sau respectiv de cadrul metalic al unui carucior. Rezistenta este data in prealabil de aceste lucruri de aceea este important sa le avem in vedere atnci cand achizitionam un carucior pentru copii.


    Manevrabilitatea este esentiala la un carucior pentru copii. Este important ca acesta sa poate fi manevrat cu usurinta chiar si cu o singura mana, avand in vedere ca a fi mamaica presupune numeroase activitati pe care trebuie sa le faci simultan.


    Alege un carucior care se rabateaza cu usurinta pentru perioadele in care calatoriti. Un carucior compact va salva mult spatiu atunci cand alegeti sa calatoriti pe perioade ceva mai lungi. In plus, un carucior ceva mai compact poate salva spatiu vital chiar si in locuinta dumneavoastra.

carucioare copii