Tot ce trebuie sa stii despre lifting-ul facial si despre beneficiile pe care acestia ti le aduce

Omenirea a incercat din rasputeri de-a lungul timpului sa gaseasca o solutie prin care sa ramai mereu tanar, insa dupa cum probabil bine stim, pana in prezent acest "elixir”al tineretii nu a fost gasit. Tehnologiile insa evolueaza intr-un ritm foarte alert in toate domeniile, astfel ca, serviciile de cosmetica sunt astazi din ce in ce mai complexe si ne pot aduce rezultate spectaculoase si ne pot reda tineretea la care am visat mereu. Daca aparitia primelor semne ale imbatranirii reprezinta de departe una dintre cele mai comune “probleme” care ne afecteaza moralul destul de mult, exista totusi o serie de alte aspecte care necesita adresarea la o clinica de cosmetica. Spre exemplu, lifting-ul facial desi este un serviciu relativ nou, din ce in ce mai multe femei apeleaza la acesta pentru a-si recepata tenul de odinioara.


Lifting-ul facial este un serviciu care se practica cu succes de multi ani si la noi in tara, insa astazi pacientii au posibilitatea de a apela la servicii de lifting facial fara operatii, gratie avansarii tehnologiei in acest sens. Mai exact, toti pacientii care isi doresc o “intoarcere in timp” astazi au aceasta posibilitate prin intermediul lifting-ului facial fara operatie, lucru care initial era unul de temut pentru majoritatea pacientilor. Totusi insa, exista cateva lucruri pe care orice pacient care urmeaza sa apeleze la acest serviciu trebuie sa le stie. Iata asadar despre ce anume este vorba.


“Operatia”poate avea un risc crescut pentru persoanele cu diverse afectiuni.


Lifting-ul facial este o procedura foarte complexa si laborioasa, care presupune foarte multa atentie din partea chirurgului estetician, insa pentru ca totul sa se desfasoare in conditii normale si cu riscuri cat mai reduse, este esential ca pacientii trecuti de o anumita varsta ( in general dupa 45 de ani) sa nu prezinte boli asociate, precum sunt bolile renale, hipertensiunea, diabetul zaharat sau cele hepatice, fiecare dintre acestea impiedicand bunul demers al operatiei dar si al rezultatului postoperator.


Lifting-ul facial fara operatie aduce astazi rezultate mult mai bune si cu riscuri mult mai putine.


Gratie faptului ca medicina estetica a evoluat destul de mult, astazi pacientii se pot bucura de rezultate mult mai bune, fara implicarea vreunor riscuri majore. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Lifting-ul facial fara operatie nu presupune incizii mari, nu necesita anestezie generala, internare in spital si de cele mai multe ori acestea nu sunt la fel de costisitoare precum sunt interventiile clasice in ceea ce priveste lifting-ul facial.


Cand vor aparea rezultatele?


Este o intrebare cat se poate de fireasca si de comuna in randul pacientilor care apeleaza la aceste serviciu, insa dupa cum probabil bine stim, rezultatele apar in timp, ele fiind in general evaluate dupa o perioada de aproximativ doua-trei saptamani. Alegand lifting-ul facial fara operatie, te vei putea bucura nu doar de rezultate rapide si incredibile, ci si de un plus de confort si de o perioada de recuperare aproape inexistenta.


Sursa imagine : Lifting facial - Cosmedica.ro

lifting facial Cosmedica lifting facial fara operatie