Ce tratamente inovatoare gasesti intr-o clinica stomatologica marca Dr. Leahu?

Inovatiain stomatologie si-a pus simtitor amprenta in ultimii ani asupra Medicinei Dentarein general. Astfel, orice clinica stomatologica ce se respecta si, implicit,isi respecta pacientii trebuie sa cuprinda la ora actuala tratamente complexediversificate (servicii integrate) ce se desfasoara intr-un timp foarte scurt(una-doua sedinte), fara durere si la cel mai bun raport calitate-pret. Inplus, reusita inteventiilor ar trebui sa fie de 100%, iar rezultatele astfelobtinute sa asigure o garantie pe un termen cat mai indelungat (chiar pe viata,cum ar fi in cazul unor implanturi dentare efectuate intr-o clinicastomatologica specializata in implantologie, precum Clinicile Dr. Leahu).

 

Cume posibil ca o clinica stomatologica sa obtina o astfel de performanta? Inprimul rand, prin investitia in tehnologie de ultima generatie. In al doilearand, printr-un personal bine instruit si experimentat (de la asistenti lamedici), format dintr-o echipa interdisciplinara capabila sa faca fata cu briooricarei situatii, nevoi sau cerinte din partea pacientului. In al treilearand, politica interna pe care se bazeaza o clinica stomatologica de top estefoarte importanta. Orientat catre nevoile reale ale pacientului, propunandu-sisa-i ofere acestuia o experienta cat mai placuta pe scaunului dentistului, brandulstomatologic Dr. Leahu, al carui fondator este medicul roman cu acelasi nume, areusit ca in doar 7 ani de existenta sa se extinda considerabil atat inBucuresti, cat si in afara Capitalei, devenind un etalon in domeniu.

 

Inprezent, grupul Dr. Leahu cuprinde 4 locatii exclusiviste in Bucuresti, o clinicastomatologica in Pitesti si o alta in Timisoara. Toate locatiile dispun deaparatura medica de ultima ora si ofera servicii integrate inovatoare. Iatacateva exemple:

-restaurarea intregii danturi in doar 24 de ore, cu ajutorul revolutionarului sistemSky Fast&Fixed de la Bredent;

-implantologie digitalizata One Day pentru inlocuirea unuia sau mai multor dintiintr-o singura zi;

-vindecarea de 7 ori mai rapida a tesutului in urma interventiilor chirurgicale,gratie tehnologiei PRGF Endoret;

-tratamente complexe efectuate la microscop;

-stomatologie laser si radiologie digitala;

-ortodontie si stomatologie pentru copii;

-depistarea suspiciunii de cancer oral in numai doua minute, cu ajutorulaparatului VELSCOPE VX;

-coroane si fatete dentare gata in doar o ora, prin intermediul sistemuluiinovator CEREC 3D CAD/CAM;

-albire profesionala cu lampa ZOOM (dinti de pana la 8 ori mai albi);

-rezolvarea oricarei urgente in doar 30 de minute de la sosirea in clinicastomatologica etc.

 

Toateaceste servicii integrate sunt bazate pe rapiditate, eficienta, lipsa dureriiresimtite de pacient si transparenta (comunicare amanuntita cu pacientul, invederea depistarii exacte a problemei acestuia si explicarea planului detratament pe intelesul sau, precum si prezentarea costurilor reale aferentetratamentului).

 

Pentru doritori, care vor sa afle ce inseamna un business de succes in domeniu si ce trebuie sa faca pentru a infiinta o clinica stomatologica de top, Dr. Ionut Leahu va fi prezent pe data de 5 februarie 2019 la ,,Conferinta CCU – Modele de antreprenori romani’’. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac pe site-ul Fundatiei CCU.

clinica stomatologica