Top cele mai solicitate servicii de natura stomatologica in Romania

Sanatatea danturii este la fel de importanta precum este si sanatatea generala a intregului organism, de aceeaeste absolut esential sa avem grija de dantura in mod regulat. Din pacate insa,multi pacienti inca au o teama nejustificata de stomatolog, astfel ca ezita sa apeleze la ajutorul medicilor de specialitate atunci cand situatia impune acest lucru. Acest comportament este din nefericire unul care cauzeaza numeroase probleme in timp, ce presupun costuri ridicate pentru pacienti sau care pot duce chiar si la pierderea anumitor dinti. Cu toate acestea insa, multi pacienti dau dovada de constiinciozitate, astfel ca se prezinta in mod regulat in cabinetul medicului stomatolog pentru o evaluare periodica a sanatatii danturii.

            Serviciile stomatologice sunt in prezent mai diversificate ca oricand, iar tehnologiile utilizate in cabinetele stomatologice aduc rezultate spectaculoase, cu disconfort minim pentru pacienti. Iata asadar care sunt cateva dintre cele mai populare servicii pentru pacienti. Apeleaza cu incredere la un cabinetstomatologic!

             Am analizat cateva site-uri ale unor cabinetestomatologice, iar rezultatul este urmatorul:

 

            1. Clinicadanciu.ro– Clinica specializata in tratamente stomatologice, implant dentar si alteservicii stomatologice.

            De departe unele dintre cele mai solicitate servicii sunt clasicele tratamente stomatologice atat de necesare in cazul cariilor dentare. Desi problemele stomatologice cu care un pacient se poate confrunta sunt multiple, cariile dentare raman insa principala problema pentrucare un pacient apeleaza la serviciile stomatologului. Tratamentele stomatologice insa pot fi si de alta natura, care sa nu aiba niciun fel de legaturacu cariile.

            2.Dr.Nassar.ro Clinica stomatologica din Bucuresti specializata in implant dentar si parodontologie

            Prezentarea tardiva in cabinetul medicului stomatolog adesea are ca si finalitate pierderea unuia sau mai multor dinti. In astfel de situatii, pacientul are la dispozitie doua variante si anume, fie opteaza pentru o punte dentara, fie pentru un revolutionar implant dentar, care sa acopere acel spatiu. Dezavantajul puntii dentare este acela ca presupune sacrificarea dintilor vecini (slefuire), astfel incat puntea sa poata fi fixata. Implantul dentar in schimb reprezinta o solutie multmai buna de inlocuire a dintilor pierduti, chiar daca perioada de recuperare este mai lunga.

            3.Prolident.ro – Clinica stomatologica din Cluj-Napoca specializata in servicii de estetica dentara, tratamente stomatologice, dar si stomatologie pentru copii

            Traim intr-un secol in care imaginea personala conteaza mai mult ca oricand, astfel ca nu este de mirare faptul ca serviciile de estetica dentara sunt la mare cautare in prezent. Cu totii ne dorim un zambet perfect, astfel ca serviciile de estetica dentara existente inprezent ne pot aduce cu usurinta rezultatele pe care ni le dorim. Dantura esteo parte imprtanta din "cartea de vizita" a fiecaruia dintre noi,astfel ca este in totalitate responsabilitatea noastra sa o ingrijim asa cum secuvine.

            4.Totaldent.roClinica stomatologica din Sibiu specializata in servicii albire dentara si chirurgie dentara cu laser, dar si alte servicii stomatologice

            Albirea dentara este de asemenea un serviciu stomatologic foarte popular la ora actuala, avand in vedere ca intr-un fel sau altul,cu totii ne dorim acel zambet perfect alb, care da impresia unei danturii foarte bine ingrijite. Serviciile de albire dentara se regasesc in prezent in aproape orice cabinet stomatologic, astfel ca poti obtine in orice moment un zambet demn de invidiat.

            5.Creativedentline.ro – Cabinet stomatologic din Alba Iulia, specializata in servicii de ortodontie si protetica dentara, precum si alte servicii stomatologice

            Desi este adesea vazut de catre multi pacienti a fi un "mecanism de tortura", aparatul dentar inca reprezinta unica solutie pe care acestia o au atunci cand vine vorba despre indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Dat fiind faptul ca foarte multi pacienti se confrunta cu probleme de natura ortodontica, ne vedem nevoiti sa trecem pe lista serviciilor stomatologice populare si cele care au legatura cu aceasta ramura stomatologica.  

stomatologie tehnica dentara