Top 3 motive pentru care hainele pentru copii realizate din bumbac sunt esentiale pentru prichindelul tau

Copiii sunt comoara noastra cea mai de pret si trebuie sa ne asiguram ca le oferim, in functie de posibilitatile noastre, cele mai bune lucruri, care sa ii ajute sa se dezvolte armonios.    

De la alimente, pana la hainele cu care ii imbracam, toate aceste aspecte sunt importante si pot influenta organismul micutilor. Asadar, trebuie sa avem grija sa ii imbracam corespunzator in fiecare anotimp, cu haine comode, care totodata sa le mentina si confortul termic. De aceea, ar trebui sa te orientezi intotdeauna catre haine pentru copii realizate din bumbac natural.    

Iata care sunt principalele 3 motive pentru care ar trebui sa ii cumperi copilasului tau doar articole vestimentare realizate din bumbac natural de calitate superioara:    

1. Pentru ca hainele pentru copii realizate din bumbac sunt comode si recomandate de catre medici din intreaga lume    

Medicii specialisti si pediatrii din intreaga lume recomanda purtarea hainelor pentru copii confectionate exclusiv din bumbac natural de calitate superioara, deoarece acest tip de tesatura este blanda cu pielea celor mici si nu provoaca iritatii sau alergii.     

Hainele pentru copii realizate din materiale sintetice nu sunt prea confortabile, desi pot avea un design atractiv. Chiar daca sunt hazlii si viu-colorate, tesaturile sintetice pot provoca un disconfort major prichindeilor    

Tocmai din acest motiv, ar trebui sa optezi mereu pentru haine pentru copii realizate din bumbac natural, deoarece sunt pufoase, moi si deosebit de confortabile. Mai mult, bumbacul permite pielii sa respire si totodata combate cu succes transpiratia excesiva. Astfel, cel mic are parte de tot confortul de care are nevoie in fiecare moment.     

2. Pentru ca bumbacul este obtinut fara a se folosi substante chimice si nu pune in pericol sanatatea copilului tau    

Desi multi parinti sunt tentati sa cumpere haine pentru copii realizate din tesaturi sintetice, deoarece sunt mai accesibile ca pret si mai viu colorate, evita cu devarsire acest tip de material.     

Tesaturile sintetice sunt deseori tratate cu substante chimice menite sa le dea o textura mai placuta si o rezistenta mai mare la uzura. Toate aceste substante chimice ii pot provoca micutului tau probleme serioase de sanatate, precum iritatii, eruptii cutanate si alergii sau pot declansa chiar si crize de astm bronsic.     

Din fericire, bumbacul natural nu este supus unor astfel de metode de procesare, ceea ce il face perfect pentru siguranta copilului tau.     

Pentru a obtine bumbacul de inalta calitate folosit in productia hainelor pentru nou nascuti, se folosesc doar ingrasaminte 100% naturale, fara alte pesticide sau substante chimice toxice. Doar asa poti avea certitudinea ca cel mic nu este niciodata in pericol atunci cand poarta haine din bumbac natural.     

3. Pentru ca sunt mai usor de spalat si mai rezistente in timp    

Desi unele persoane ar fi tentate sa creada ca bumbacul de calitate superioara este fragil si nu rezista prea mult in timp, acesta este, de fapt, foarte durabil, rezistand la uzura si la mult mai multe spalari decat tesaturile sintetice.   

De asemenea, poti curata mult mai usor hainele pentru copii realizate din bumbac decat cele din tesaturi sintetice. Nu mai trebuie sa folosesti tot felul de detergenti chimici, te poti rezuma la detergenti sau sapunuri bio, care isi vor face foarte bine treaba. 

In urma spalarii, poti folosi atat uscatorul de rufe, cat si metoda clasica de a lasa hainele pentru copii realizate din bumbac sa se usuce la aer. Vei vedea cat de rapid se usuca si nu vor mai prinde un miros neplacut, deoarece sunt realizate dintr-un material 100% natural.  

haine pentru copii