TOP 3 activități prin care să-ți surprinzi iubita soție

Multe cupluri în momentul în care ajung să fie căsătoriți uită să se mai surprindă, precum o făceau la începutul relației. Parcă pătrund adânc în inevitabila monotonie și nu mai inițiază activități, ce aduc dinamică și apropiere în cuplu. Ei bine, este important să acorzi timp, energie, resurse și să lucrezi la relația soț-soție, pentru a se menține nu exact ca la început, căci este dificil. Poate apar copii, diverse probleme, nu mai există nebunia din primii ani de relație, dar este necesar să aveți în continuare momente doar pentru voi doi în care vă conectați unul la celălalt.


Citește în continuare și află 3 activități alături de soție, care vă vor ajuta să vă apropiați:


1. Savurați o cină gustoasă în oraș

Femeilor le place să primească o invitație la o cină în oraș, deoarece le face să se simtă răsfățate și au ocazia să se aranjeze, să îmbrace noua rochie din garderobă sau să-și etaleze pantofii preferați, aspecte ce le aduc bucurie reprezentantelor feminine.

Așa că nu ezita ca în unele seri să-ți scutești soția de pregătirea cinei, alegând să mâncați la un restaurant. De asemenea, dacă îți dorești ca ieșirea să fie mai plăcută optează pentru un restaurant cu muzică live, unde aveți parte de mâncare gustoasă și diverse băuturi, dar în același timp vă bucurați și de prestația unui artist a cărui muzică o îndrăgiți. Berăria H este un restaurant din București, unde puteți avea parte de o astfel de atmosferă, de artiști din mai multe sfere muzicale, ce sunt invitați pentru a vă oferi un show senzațional. Câteva nume așteptate să cânte la Berăria H în următoarea perioadă sunt The Motans, Bosquito, Ștefan Bănică, Ionel Tudorache și taraful său, Vlăduța Lupău și mulți alți cântăreți talentați și trupe mult iubite.

Astfel, cu mâncare gustoasă, băutură bună, muzică live și plăcuta prezență a soției tale seara nu se poate încheia decât într-un mod foarte plăcut pentru ambii parteneri.

2. Mergeți în locul în care v-ați cunoscut

Alege să fii spontan într-o zi și spune-i soției tale că îți dorești să mergeți într-un loc special, însă nu menționa care este acela. Chiar dacă la început poate va fi sceptică, spunând că are treabă sau este obosită, la final, cu siguranță, va aprecia spontaneitatea ta, căci aceasta este benefică într-o relație. Vă oferă o doză de adrenalină și vă face să simțiți că trăiți cu adevărat și reușiți să mai spargeți din monotonia, ce apare în orice căsnicie.

Urcați în mașină și începe să conduci spre locul în care v-ați cunoscut ori locul unde v-ați sărutat pentru prima oară. Ideea este să fie o destinație care marchează un moment din viața voastră, fie el mai important sau mai puțin important. Cu o asemenea activitate îți vei surprinde și emoționa soția, făcând-o să se simtă foarte iubită.

3. O seară relaxantă în căminul vostru

În cazul în care nu simți că îți dorești să ieși, ci vrei să petreci timp acasă, în intimitate cu soția ta, dar totuși vrei să fie o atmosferă mai specială, presărată cu romantism alege să pui o melodie ce o îndrăgiți amândoi și invită-ți soția la dans. Dansul vă îndeamnă să vă apropiați și să vă conectați unul la celălalt, iar în același timp este și o modalitate prin care aveți ocazia să vă bucurați de muzică.

În concluzie, activitățile menționate nu implică, neapărat, efort și resurse considerabile, dar ele cântăresc mult în ceea ce privește calitatea căsniciei voastre. Gesturi mici, dar dese contribuie la menținerea sau construirea unei relații sănătoase sănătoase și un aspect pe care ca bărbat este recomandat să-l cunoști se referă la faptul că femeile adoră când partenerii vin cu inițiativă, se gândesc cum ar putea să le surprindă, nefiind nevoie să spună ele mereu ce își doresc sau ce le-ar plăcea să facă.

Sursa foto: magneto.ro